Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on mnie zupelnie bez powodu wyzywa i obraza

Polecane posty

Gość gość

potrafi mnie zwyzywac od najgorszych p***b....kur..dziw...j******a debilka glupia itp itd po czym zadzwonic i rozmawiac ze mna tak jakbyt sie nic nie stalo,calawalismy sie ale nie jest on moim facetem!!!kiedys spytalam dlaczego to robi ,powiedzial ze on bez powodu mnie nie wyzywa tylko ze ja nie wiem jaki to powod bo nie chce mi powiedziec,nic mu nigdy nie zrobilam.On ma niska samoocene jest tez niesmialy,podejrzewam u niego nerwice albo jakies inne zaburzenie,nie wiem co ma z tym zrobic bo po mimo wszystko go lubie

Gość gość
To go wyślij do psychiatry i sama też idź bo to upośledzenie tak sobie dawać

Gość gość
Borderline może.

Gość gość
no dzisiaj juz nie wytrzymalam bo znow mnie zwyzywal od p****a..nej kur...i sama go zwyzywalam powiedzialam zeby s*******al i ze jest p*******m hujem...i teraz sie zle z tym czuje i nie wiem co robic jak zadzwoni

Gość gość
Ty tak kobieto na powaznie? Serio tak nic nie ogarniasz? Ten czlowiek to psychopata, zaburzony emocjonalnie czlowiek. Ty masz chyba charakter ofiary, ze tak dajesz sie ponizac i kopac emocjonalnie. Im dluzej bedziesz ofiara, tym gorzej. I tak dostaniesz kooopa w tylek. Bo ofiara w pewnym momencie jest obrzydliwa i wkurzajaca dla oprawcy. Dostaniesz takie pranie glowy, ze nigdy nie bedziesz zdrowa emocjonalnie kobieta, zabije w tobie poczucie wartosci. Wybierzesz jesli bedziesz miala szczescie mniejszego kata emocjonalnego po tym wampirze emocjonalnym. Kobieto moja rada :nie odbieraj telefonu, zablokuj, odetnij sie od toksyka. Wyzdrowiej, bo juz jestes chora i wspoluzalezniona. Psychologiczna linia wsparcia jest ci potrzebna. Elena

Gość gość
Niestety dziewczyna u góry ma rację , on cię zmiesza z błotem i zabije w środku , będziesz myślała że nie zaslugujesz na nic lepszego będziesz się bała facetów bo jeden ci spierze głowę z normalnych myśli , znajdź sobie pana który będzie cię KOCHAL a nie ublizal , jeśli nie chcesz od razu odchodzić postaw twarde warunki ze albo przestanie albo koniec

Gość gość
niestety na powaznie ,gdy on nie ma tych swoich atakow zlosci to jest bardzo uczuciowy,wrazliwy i mega dla mnie mily dlatego gdy zaczal mnie wyzywac to bylam w szoku ! nie moglam uwierzyc ze z tak milego faceta zmienil sie w potwora,najpierw byly wyzwiska typu idiotka,debilka itp a teraz to juz najgorsze nie chamuj sie w ogole,czy to moze byc jakies zaburzenie?

Gość gość
Druga sprawa jest taka ze to on mnie zablokowal bo nie chce zebym do niego dzwonila ,zabronil mi tez do niego wysylac smsy,a sam do mnie dzwoni ,sytuacja z przed tyg,odblokowal moj numer i wysyla mi smsa zebym odebrala albo zadzwonila do niego bo bardzo chce porozmawiac ,gadamy normalnie ze 2 godzin,wieczerem wysylam mu smsa z netu po czym dostaje w odp,ty k***o p******a mowilem ze masz nie pisac...:/ja wiem ze on znwou bedzie wydzwaniac ale juz tym razem nie odbiore.

Gość gość
Potwierdzilas tylko moja diagnoze. Nie myslisz racjonalnie, caly czas czekasz kiedy oprawca zada ci cios. Wspoluzalezniona jestes. Ratuj sie dziewczyno. Popros o wsparcie mame, siostre, przyjaciolke, psychologa. Odetnij tego czlowieka od siebie. Alarm!!!!! Elena

Gość gość
Nie odbieraj , sama nie dzwoń! Zapomnij!!!

Gość gość
Miej honor i olej tego palanta! Ponizasz się tym ze jeszcze utrzumukesz z nim kontakt. Trochę godności i rozumu!

Gość gość
Nie dzwonie i nie odbieram moze cos wtedy do niego dotrze i sie zmieni

Gość gość
łobuz kocha najbardziej :classic_cool:

Gość gość
dziś Jesli tak wyglada dla ciebie mezczyzna ktory kocha to wspolczuje.Wyzywanie kobiety od szmat,dziw,kure..itp to raczej nie objaw milosci.On jej nie szanuje i traktuje jak smiecia.

Gość gość
Taaa zmieni się, może na chwilę jak będzie chciał seksu, wtedy będzie milusi :D. Taki facet może się zmienić co Najwyżej na gorsze- zacznie Cie bic. Częsty scenariusz, a od wyzywania się zwykle zaczyna... Ale Ty i tak Nie zostawisz misia, prawda? Bo może kiedyś się zmieni i zacznie Cie szanować, taa... Nie masz za grosz honoru! Szanuj się dziewczyno i irwij kontakt bo teraz niszczysz sobie zycie!

Gość gość
dziś on nie jest moim facetem i my ze soba nie sypiamy dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego tak reaguje mnie.

Gość gość
Nie szanuje Cie, nie zależy mu więc nawet Nie chce związku. Po c... Z nim jeszcze piszesz? Ponizasz Sie tylko

Gość gość
my sie znamy prawie 4 lata probowalam to zakonczyc ale jak milkne i go olewam to wtedy dzwoni i nie moge sie jakos od niego uwolnic,moze zmienie po prostu numer to da mi spokoj.

Gość gość
Co to ma znaczyć ze nie możesz się uwlnic, po prostu blokujesz go na FB i jego nr w telefonie i masz spokój. Nie bądź dalej jego popychadlem i skończ to raz na zawsze

Gość gość
Nie słuchaj głupich ci/p, pasujecie do siebie, nie zmarnuj tego przez te zazdrosne idiotki z kafeterii :-)

Gość gość
Psychopaci karmiący się dowalaniem kobietom tak mają. Bracia zalecają poniewieranie kobieta bo później taka jest potulniejsza. Nie można być miłym bo samcowi alfa nie wypada.

Gość gość
To dla ich dobra. Te co mają dobrych mężów prują się na boku jak kur/wy z nudów dla emocji, przygody, a te co przynajmniej raz w tygodniu dostają porządny wpier/dol kochają swoich bandytów, pod murem kryminału wystają i wrzeszczą że kochają i będą czekały nawet 20 lat :-D

Gość gość
Z tym wyżej muszę się niestety zgodzić, to najprawdziwsza prawda, taka natura kobiety, jeżeli nie ma problemów to sama się o nie postara nie przebierając w środkach :-(

Gość gość
Idiotki nie z tej ziemi :D a pozniej placze na kafe

Gość gość
probuje zrozumiec jego zachowanie bo on nie jest damskim bokserem ani czlwiekiem z natury agreswnym,zazwyczaj jest cichy i spokojny,ma ze 3 znajomych,nie lubi sie bawic w wiekszym towarzystwie taki troche z niego odludek ktory zyje w swoim swiecie,dlatego nie rozumiem czym u niego sa spowodowane te wybuchy zlosci,myslalam ze moze ma nerwice bo czytalam ze tak wlasnie z tym zaburzeniem osoby reaguja.