Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet utrzymuje mamusie

Polecane posty

Gość gość

Witam...podziel się z wami dość nietypowa sytuacja bo sama nie wiem jak sobie z tym radzić i mam nadzieje, ze ktoś mi pomoże...z moim partnerem jesteśmy ze sobą od ponad roku ...jego matka to zdrowa kobieta na emeryturze , która nie ma ochoty zarobić dodatkowych pieniędzy ...swoją emeryturę wydaje w ciągu tygodnia bo nie patrzy żeby oszczędzić idzie i kupuje najdroższe jedzenie dla siebie i zwierząt, które ma w domu...mój facet całe życie pomagał jej finansowo i to się stało normalne że matka nie ma a syn daje ...zamieszkaniem aiem za granicą póki co pracuje tylko on brakuje nam kasy nie mam pralki w domu puore wszystko ręcznie a pieniądze znikają w mega kwotach jak tylko pojedziemy na weekend do Polski...wtatkcie trwania naszego związku wszystkie sezonowe wyjazdy do pracy sponsorowałam ja wydając wszystkie oszczędności z konta bo on nigdy nie miał bo przecież mieszkal z mama i żyli jak lordy...to się stało tradycja juz chyba że wszystko dawalam ja ...staramy ie jak mogę za swoje kupuje jedzenie do zaazarki x3bysmy przeżyli a on tymczasem daje mamusi jeszcze więcej ...kiedy tylko zaczynam rozmowie na ten temat zaczyna się wściekac krzyczy ze mam się odpier...od jego pieniędzy i od jego matki (kiedy wspomniałam dlaczego mamusia nie weźmie sobie chociaż opieki nad dzieckiem żeby dorobić zostałam suka szmata i nawet uderzył mnie w twarz)

Gość gość
Napiszę wprost: jesteś glupia. Każ mu kupic pralkę, zamiast prać w rękach jego szmaty i majty. Czemu sponsorowalas jego wyjazdy? i nie do końca rozumiem, ty nie pracujesz, mieszkacie za granicą i Ty sponsorowalas jego wyjazdy do pracy? Mialaś swoje pieniądze? Zastanow się nad usamodzielnieniem i znajdź innego faceta.

Gość gość
Suka, szmata, uderzyl mnie w twarz: Coz widocznie lubisz byc workiem do boksowania. Jak pozwolisz, tak masz. Nikt nie pomoze ci, bo na wlasne zyczenie dostajesz ciegi. Gdybys byla madra kobieta, to nie bylabys w tej sytuacji. Widocznie jestes slabym, zastraszonym kurczatkiem, ktory siedzi z macho. Owszem pojazgocze, poki nie dostanie plaskacza. Wtedy kurczatko ze skrzywionym skrzydelkiem popedzi prac opierdziane gacie. I mamusia macho nie jest problemem. Problemem i wrogiem jestes sama dla siebie. Ze tkwisz w takim totalnym G. Elena

Gość gość
Nic dobrego z tego nie wyjdzie, sorry, nie łudź się. Mamusia jest w pewnym wieku i się nie zmieni, zalezność wydaje się duża, on się irytuje więc ani mysli to zmienić. Rada? Na początek przestań go obsługiwać, idż do pracy, zacznij żyć na własny rachunek i zastanów się nad tym związkiem, bo zdaje się nie warto

Gość gość
15.29 dokładnie! Gdybyś się szanowała to po tych wyzwiskach i uderzeniu Ciew twarz, odeszlabys. Za grosz honoru nie masz

Gość gość
Cóż tu dużo pisać, sorki ale jesteś głupia

Gość gość
A kogo ma utrzymywać, ciebie? :-D

Gość gość
Sieroty tak mają że całe życie pepowina z mamusia.

Gość gość
04:07 to o kobietach chyba, wychodzą za byle kogo żeby tylko taką pępowinę stworzyć, stały dopływ środków zapewniony przez głupka :-D ...nawet rozwód ich nie przeraża bo z góry go zakładają jeszcze przed ślubem planując alimenty

Gość gość
To prowo z pewnoscia

Gość gość
powiedział mi , że to jego mama mu wycierala tylek jak był maly a nie ja , wiec teraz kiedy onapotrxebuje pomocy to ja nie mam nic do gadania...potrzebuje pomocy heh bo wywala kasę w ciągu dwóch dni i nie ma zamiaru sobie dorobic...

Gość gość
Ale Ty jesteś głupia Ze jeszcze siedzisz z pasozytem któremu sponsorujesz różne rzeczy a on kasę oddaje mamusi. To żałosne. Jesteś desperatka?

Gość gość
ale wy jesteście monotrmatyczni...a może ona go kocha co? tak łatwo się waszym zdaniem wywala wszystko kiedy pojawia się problem ?

Gość gość
Zaraz zarsz. A Ty czemu nie pracujesz? P********ie kotka za pomocą mlotka

Gość gość
Jak pojawia się przemoc, to z miłością nie ma nic wspólnego. W tym związku problem leży nie w mamusi, a w agresywnym , ubliżającym i bijącym facetem. Zapewne gdyby temat mamusi zniknął, znalazł by się inny, aby dziewczynie przyłożyć. Taki typ. Wszędzie się już mówi i pisze, żeby uciekać, nie wiązać się z agresorem, że jak raz uderzy, to będzie bił. I co ? I nic. Dla dziewczyny problemem jest kasa dla mamusi, a nie to , że bije.

Gość gość
Jak się zastanawiasz czy będziecie mieli wspólną przyszłość, co on do Ciebie czuje, co myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Wspaniale wyczuwa emocje panujące między partnerami i piszę jak jest, całą prawdę. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl