Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ten pacan

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Nawet głupich życzeń mi nie złożył!! Ze o kwiatku i paczce rajstop noe wspomnę. Wielki pan inteligent. W robocie pewnie nie zapomniał poskładać życzeń. Co j z tym debilem robię??!!

Gość gość
Rozwiec sie:D

Gość gość
Nie jest komuchem jak Ty ;)

Gość gość
Hahahhah. On debil a ty kto? Podobno swoj do swego ciagnie. A na powaznie to moze ma jakies inne zalety? Moze choc przystojny i ma ladne zeby? Moze bujna czupryna? Pomysl i poszukaj tych zalet. Moze w tych ukrytych poszperaj. Milych odkryc, jak ochloniesz ze zlosci. Elena

Gość gość
Dzien kobiet to komunistyczne swieto. Wielki szum bo jej rajtuz nie dal.

Gość gość
A to już o 15:30 mąż w domu?

Gość gość
Jak kobieta dba o męża, tak on o nią. Najwyraźniej już nie wzbudzasz w nim fascynacji i pożądania, nie starasz się, więc nie narzekaj. Nic Ci się ''nie należy'', lepiej popracuj nad sobą. Zrzędliwa roszczeniowa baba odrzuca każdego faceta.

Gość gość
Może cię porzuci to będziesz miała kwiatki jak sobie narysujesz :-)

Gość gość
baby mają zaj/oba na tle różnych durnych świąt i rocznic, chore istoty, faceci mają to wszystko w du;pie, co nie znaczy że im nie zależy

Gość gość
Ale my potrzebujemy bo jestesmy z Venus!!! Trzeba nas przytulac gdy mowimy “odejdz” , trzeba nam mowic ze jestesmy sliczne gdy narzekamy ze przytylysmy 5kilo. Trzeba nam przynosic kwiaty z okazji i bez..

Gość gość
Ja ignoruje świeta typu "Dzień Kobiet", mąż dał mi kwiatka, ale jakby nie dał to zalamania nerwowego tez bym nie dostala. Chyba wazniejsze jest jakim mezem jest na codzień a nie od święta? Dla mnie mega zalosne jest gdy baby wrzucaja na fejsa zdjecie bukietu, bizuterii, talerza z zarciem w restauracji, a wszystko na pokaz jakiego ona ma cudownego męża. Pytanie czy faktycznie jest on taki cudowny skoro ona musi wszystkich na okolo do tego przekonywać.

Gość gość
Wiem po moich znajomych ze to raczej pokazowka. Na fejsie srutututu majtki z drutu a w rzeczywistości zra się że starymi cały czas :D