Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężczyzną i nie rozumiem mężczyzn którym chodzi tylko o seks a nie o zwią

Polecane posty

Gość gość

zek. Seks owszem, jest fajny, ale drugi człowiek jest jest o wiele ciekawszy. Jak można dobrowolnie z tego rezygnować?

Gość gość
Można. Postępuje seksualizacja społeczeństwa, przy jednoczesnym upadku kultury i propagandzie hedonizmu, więc ludziom puszczają hamulce i podążają za instynktami, nie rozumem. Człowieczeństwo na każdej płaszczyźnie nam upadło, niestety, większość zrównała się niemalże ze zwierzyną.

Gość gość
Tez nad tym ubolewam. Wiara i milosc do Boga Biblii pozwala czlowiekowi zyc zyciem pelniejszym niz puste podazanie za przyjemnosciami cielesnymi. Coraz trudniej jest natomiast wychowac synow by zyli zgodnie z przykazaniami i przyjeli w doroslosci dar zbawienia.

Gość gość
A jak jesteś mężczyzną to rozumiesz jak po dwóch latach dobrego związku i seksu z planami przy pierwszym kryzysie (kłótnie, moja zaborczość wynikająca z odczucia ze sie psuje, trwało to miesiąc) można się poddać i podjąć decyzję o rozstaniu? Bo ja nie, mój parter wrócił do rodzinnego domu, ja też. Wcześniej poprosił o tydzień przerwy i wrócił do siebie do rodzinnego domu i zerwał ze mną przez smsa!!! Bo ponoć chciał, żeby obyło się bez kłótni. Teraz ciągle prosi o czas, bo ponoć nie może zapomnieć mojego zachowania. Nie wiem czy czekać czy on tylko ściemnia. Chciałam urwać kontakt ale on znowu o tym czasie, już 3 miesiąc nie chce ze mną rozmawiać na żywo. Nie pisze do mnie, tylko ja się odzywam....bo mu wczesniej dawałam za mało wsparcia. Chce, żeby wiedział, że mi zależy, ale powoli mnie to wykańcza :(

Gość gość
Jeżeli nie rozumiesz mężczyzn, którym chodzi o dobry seks, a nie o jakikolwiek związek, to jesteś idiotą, impotentem, albo ciotą olewaną ciepłym moczem przez wszystkie znane ci kobiety (choć zapewne także o takim olaniu możesz jedynie pomarzyć :P ). Mężczyźnie seks potrzebny jest do zdrowego funkcjonowania. Jest całkiem sporo kobiet, które także traktują seks jak przyjemność. Dlatego mogą istnieć chwilowe pary, którym chodzi tylko o jedno (szczególnie po alkoholu :D ). Aby zbudować związek, musisz oswoić się z płcią przeciwną i nauczyć się z nią pokojowo koegzystować. Znajomość technik seksualnych jest częścią takiego uczenia się płci przeciwnej :).

Gość gość
Po alkoholu to ja facetowi mogę dać tylko jedno.. W mordę :) nic nie poradzę że jestem inna.

Gość gość
Bądź jaka zechcesz :) . Nikt Cię do niczego nie zmusza :). Każdy ma swoje życie i powinien układać je tak, by było dla niego najlepsze :). Może kiedyś spotkasz kogoś, przed którym zadrżą Ci nogi, ściśnie w żołądku, a pot zrosi Twe czoło. Wtedy alkohol może pomóc Ci przezwyciężyć nieśmiałość. I jeśli nie wyjdzie z tego nic długometrażowego, to i tak zawsze zostaną Ci piękne wspomnienia :). W końcu: ...w życiu piękne są tylko chwile... :).

Gość gość
01.54 o z ostatnim zdaniem zgadzam się. Idealnie ujęte.

Gość gość
Gdzie tacy żyją? W bajkach haha.

Gość gość
Mam nadzieje że trafie na takiego faceta jak autor. Tego sobie życzę.

Gość gość
Ja tobie tak źle nie życzę. Analizując treść napisaną przez autora wnioskuję, że jest to zakompleksiony desperat, którego wszystkie dziewczyny omijają szerokim łukiem. Tylko dlatego jest "porządny". Gdyby miał kilka koleżanek, to wiedziałby, ze poznawanie drugiego człowieka, nie musi kończyć się w łóżku, ani przy ołtarzu. Ta męska c**a zdradzi każdą kobietę, która popełni głupotę zaufania mu. Zdradzi, by udowodnić sobie własną wartość. Dlatego takie g_wna należy obchodzić z daleka z zamkniętym nosem :D. Weź sobie normalnego faceta, który zwiąże się z Tobą z wyboru, a nie z desperacji.

Gość gość
1:54 Ja też się zgadzam w 100%! Nie warto być cnotka niewydymka. Ja do 25 roku życia byłam dziewica,nie dlatego,że nie miałam powodzenia ale było to konsekwencja konserwatywnego,religijnego wychowania.Straciłam wiele lat!

Gość gość
Uciekać to trzeba od debili jak ty którzy na podstawie 2 zdań tak bardzo normalnych dorabiaja facetom myślącym mózgiem a nie łbem od fjuta bycie p***a. P***a to jest ktoś kto traktuje kobiety jak rzecz. Najczęściej nie macie do zaoferowania nic poza seksem a i w tym wcale nie jesteście tacy z***bisci na jakich się kreujecie. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Nie oczekuję pozdrowień, od osób, które nie rozumieją mojego posta :D. Nie rozumiesz też tego, co napisał autor. Głupi ludzie ładują się w kłopoty na własne życzenie, a potem płacz i zgrzytanie zębów :D. Musisz być mocno ograniczona skoro dzielisz mężczyzn na tych, co myślą wyłącznie fiutem (tak się to słowo pisze :D) i na ideały wciskające ciemnotę o swoim braku zainteresowania seksem. Porządny mężczyzna szanuje kobiety, ale nie ucieka przed ich seksualnością.

Gość gość
Pisowni uczą w podstawówce :D, a czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych czynność niepojęta :D. Niech tak zostanie :D. Wpadłem na to forum pośmiać się, a nie nieść oświatę :). Czytając wypociny autora i Twoje, po raz kolejny udowadniam sobie, że głupota to stan umysłu wielu ludzi :(. Na szczęście, ci najgłupsi i niezbyt piękni mają małą szansę na przekazanie swoich genów następnemu pokoleniu :). Nie przejmuj się :D, już Tuwim opisał takie osoby jak Ty i autor, a Turnau pięknie to wyśpiewał :) : https://www.youtube.com/watch?v=SScOK4I1QFY

Gość gość
znam mezczyzne ktory nigdy nie poszedl by do lozka z pierwsza lepsza bo sie po prostu szanuje i ma wyj****e na te puszczalskie baby co to kazdemu daja na pierwszej randce

Gość gość
"Jeżeli nie rozumiesz mężczyzn, którym chodzi o dobry seks, a nie o jakikolwiek związek, to jesteś idiotą, impotentem, albo ciotą olewaną ciepłym moczem przez wszystkie znane ci kobiety " x A ja takimi facetami gardzę i tak jak autor, nie rozumiem jak można być tak pustym. Poza tym jak seks bez zaangażowania uczuciowego może być dobry, jak to masturbacja ciałem innego człowieka :O

Gość gość
dziś seks bez uczucia jest pusty jak twoj mozg hahah czlowiek to nie zwierze i potrafi swoj poped kontrolowac ty widac jestes umyslowo na poziomie psa co to lata za kazda suka w rui

Gość gość
A co to za przyjemność, z kimś kogo nie kochasz, z kimś kto może być chory??? Tja zaraz powiesz że prezerwatywa chroni przed każdym syfem :D

Gość gość
Nie od dziś wiadomo że facetom do szczęścia wystarczy zasadzic. W kogo to już mało ważne. Większość się chwali zaliczeniem paszteta więc jak to świadczy i was? Że wysmiewacie kogoś w kogo się spuszczacie. Zwierzęta.

Gość gość
Gorzej niż zwierzęta :O

Gość gość
17:31 Może być bardzo duża.

Gość gość
17 :50 Samice zwierząt nie mają orgazmu. A ludzie to też gatunek zwierząt.

Gość gość
19:11 Jeśli dla kogoś jest duża, to znaczy że nigdy nie zaznał prawdziwej przyjemności z kochaną osobą