Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jeeezu jaki typ przychodzi do mnie do sklepu

Polecane posty

w wieku ok. 24-26lat, wysoki 185-186, sportowo ubrany, wiecznie mietoli gume, sluchawki na uszach, nos wysoko zadarty, pewny siebie i to spojrzenie...z góry. Zwłaszcza zauwazylem na mode laski, jak jakies są i nie zwracają na tego plejboya uwagi, to rzuca na nie takim wzrokiem... wzgardliwym. Znacie takie typy? Uwazaja sie za bozyszcze, jakies macho, sexy i wgl samce alfa :D buhaha

wiesz co bym najwyzej bym? kija mu w doope zasadzil...zeby zszedl na ziemie :P i przestal byc kretynem, patrzac na laski jak na idyotki bo wygladają nieprzecietnie ;) np. gotka, to na nią tak patrzyl, a na mnei nie zrobila wrazenia. Moze dlatego ze ja ludzi nie oceniam po wygladzie i jestem bardziej obyty w swiecie "dziwakow"? :P

O tym, że miejsce odchyłów dla takich zaburzonych jest na kozetce u psychoterapeuty a nie w normalnym spoleczenstwie ktore ma na nich wyebane.

Gość gość
Ty mieszkasz w Polsce?

a co to jest normalne spoleczenstwo, bo dla mnie, nienormalnego wg spoleczenstwa, spoleczenstwo ktore jedyne co robi to do konca zycia z********a w imie kilku tysiecy zlotych czy dolarow na miesiac jest chore, i nie chce byc z tymi ludzmi utozsamiany pod zadnym pozorem.

Gość gość
robota to głupota

ja tam sie wole bawic zyciem, kazdy zapi3rdala za kilka tysiecy miesiecznie a ja mam byc kolejnym, CHYBA WAS POJ3BAŁO.

nie bawie sie za pieniadze, karolku nie widzisz, co te pieniadze robia ci z mozgu, przez pare tysiecy zlotych stajesz sie bezdusznym zwierzeciem, upadlasz sie za kilka tysiecy zlotych miesiecznie a kogos obrazasz, bo nie robi tego samego co ty, za tę samą pensje.

Gość gość
powiedział pasożyt na utrzymaniu mamusi :D :D

no jestem pasożytem, i chociaż mam bezstresowe życie, ja mam większe szanse dożyć do setki niż ty :classic_cool:. poza tym mi nie zalezy na zyciu ani zeby zyc wiec i utrzymywac sie nie mam zadnego powodu :D

Gość gość
A to o tobie pajacu?

Gość gość
Niecierpię takich typów :o blee