Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja sasiadka to jest mega len

Polecane posty

Gość gość

nic nie robi nic k***a jakas laska sie u niej krecila okazalo sie ze przyszla jej dom posprzatac ja j***e chlop ja zostawil, pewnego dnia po prostu s*******il a ona wszystkim mowila ze do niemiec do pracy wyjechal dziwne bylo ze nawet na swieta sie nie pojawial a potem budowlaniec u mnie cos robil i mowi ze ja zna, jego kolega to byl jej maz ale ja zostawil dla innej calymi dniami siedzi w domu i nic k***a nie robi nic

Gość gość
A ty siedzisz chyba caly dzien przy oknie i gapisz sie na sąsiadów. Drugie pól dnia na kafe.eehe

Gość gość
kazdy zyje jak chce i ...uj ci do tego ciekawski tluku

Gość gość
sam jestes tluk ja to mam prace i nie mam czasu siedziec w oknie tak jak takie kompletne zera jak wy czy trzeba siedziec w okie zeby wiedziec ze sasiadke nikt po za ojcemn nie odwiedzil w swieta no pewnie k***a ze nie kiedys mialem do niej zagadac ale co ja mam sie z takim k***a leniem zadawac p**********igdy k***a przenigdy nie bede robil na zadnego lenia kiedys niedoszla tescowa mi powiedziala , my to chcemy zeby nasza corka miala dobrze to sobie pomyslalem ze jelenia szukaja zeby na nia robil i na drugi dzien byla panna do wziecia haha ha chlop spierdiolil a tatus na mrozie -10C jej zywoplot obcina juz czuje jak sie wk****a ze len nie umial chlop aprzy sobie zatrzymac i teraz musi na nia z********ac nosz k***a bylo -12C, kufajka i uszatka , sie usmialem no k***a nikt za dzwi nosa nie wystawial a temu oidj***lo i pol dnia z sekatorem na drabinie jak sie ma takiego lenia za corke to n*******laj w mroz

Gość gość
21:26 psychiatra pilnie wzywany.Szkoda ze nie masz swojego życia I żyjesz innymi.

Gość gość
nikt pracowity nie czyta takich durnych tematów a tym bardziej nie odpisuje nie oszukujmy sie:D

Gość gość
zerem trzeba byc zeby pracowac, do zycia potrzebne sa pieniadze a nie praca ciekawski robolu

Gość gość
hahahah nic nie wiecie o mnie , nic o sasiadce ale juz wszystko sobie w glowie ulozyliscie zadziwiajace jak ludzie w minute wszystko juz wiedza o czlowieku normalnie telepaci a teraz ide na seks bo juz pozno pa