Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda wasza rozmowa na czacie z facetem

Polecane posty

Gość gość

bo moja tak, że on się pyta jak mam na imię a ja jego potem ile mam lat, skąd jestem i zawsze mnie to wkurza

Gość gość
Bo takie są realia że młodzi na imprezy nie chodzą tylko na czatach się poznają co w rzeczywistości daje tyle co rozmowa ze ścianą :D

Gość gość
on sie pyta ile masz lat bo nie wie że jesteś studentką

Gość gość
tak, jakieś 95% rozmów na czacie to albo zejscie od razu na seks albo właśnie taki schemacik o którym piszesz. Dlatego własnie rozmawianie na czacie szybko sie nudzi ale z drugiej strony to dosyć logiczne że ktoś chce wiedzieć ile lat ma rozmówca i czy bardzo daleko mieszka.

Gość gość
hej cześć jak masz na imię Ola, a ty Marek 32, ile masz lat 31 gdzie mieszkasz? itd... blelele

Gość gość
internet nie ulatwia w tworzenuu zwiazku , to iluzja ide do pubu , wynieniam kilka usmiechow i na bank mam ju zprzyjaciolke i to jest pewne bo sie widzimy ,slyszymy i odwzjamnilismy wczesniej usmiech y i wuemy nawzajem ze jestesmy soba zainteresowani a internet ? nic nie wiesz , zdjecia niczego nei oddaja pare x sie umowilem , max 2 randki z seksem i juz wiedzialem że ni iskrzy i na trzeciej juz bym nie mial erekcji mam taki chwyt ze mowie ze ide siku za blok i wtedy s*******am i nie odbieram fona