Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zeby cos wynajac trzeba miec troche kasy i prace

Polecane posty

Gość gość

bo trzeba placic,przy zarobkach rzędu 2000zl takie życie jest nieoplacalne

Gość gość
ojej ameryke odkryłeś

Gość scorpionadrink
najłatwiej marudzić i biadolić, spróbuję podpowiedzieć co można aby w życiu było lżej i aby było trochę więcej pieniędzy w portfelu , namawiam kobiety ze zmysłem 'technicznym' do przemyślenia : - gdy na liczniku miałem ok. 21 wiosen i lat to z dyplomem technika elektromechanika pracowałem na budowach, podstawowa sprawa to zaliczyć PRAWO JAZDY B ,wykonywałem instalacje elektryczne i budowy rozdzielnic , musiałem zaliczyć Egzamin SEP do 1kV - takie są przepisy, dzisiaj posiadam wiele uprawnień Grupy 1,2,3 oraz grupę pomiarową , kolejna wypłata za ciężką pracę fizyczną i zapisałem się na kurs 'śmigania wózkiem widłowym' , kilka kobiet było na kursie i śmigały wózkami lepiej od facetów , chciałem nauczyć się spawać , więc zapisałem się na kurs spawania mig-mag i spawania 'łukiem elektrycznym' i na kursie połowa trenujących to kobiety okazało się, że kobiety trenujące 'spawanie' są bardzo dokładne, te ósemki w czasie spawania wykonują bardzo dokładnie, jak wiemy, kobiety w czasie monotonnej pracy są bardziej sumienne od facetów i widziałem piękne Polki , które ostro śmigają na wózkach , spawy wykonują perfekcyjnie a także wykonują krosy w nowoczesnych rozdzielniach elektrycznych , w Germany, Holland, Denmark , UK , Ireland , Sweden itd. jest ich tysiące, czasem zapominają polskiego języka, zaczynały od totalnej biedy , jak większość z Polaków a dzisiaj się śmieją z Polaków w Polsce, że zarabiają 450 Euro miesięcznie