Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jak ma się strasznego doła nie z własnej winy tylko kogoś

Gość gość
masturbuj sie studentko

Gość gość
W jakimś bardzo minimalnym stopniu coś takiego mogłoby pomóc

Gość gość
23.38.autorko też tak mam i onanizuje sie jak szalona. raz podsłuchałam seks sąsiadów za ścianą i dostałam psychozy,bo czuje,że podkochuję sie w tym sąsiedzie a go w ogóle nie znam.po prostu on jest przystojny i dobry w seksie i to dlatego.wiem,że nie moge z nim być bo on ma żone,ale jak oni sie waalą to ja słucham koncentrując sie na nim i sie onanizuje.czuje że to przybiera już postać psychozy bo ja ich nadsłuchuje zbyt często i nawet jak krzesło ktoś przesunie to ja już jestem gotowa do masturbacji bo mam wrażenie że szurnięcie krzesła to znak że oni zaczynają,co czasem jest nieprawdą. znajoma powiedziała,że muszę odciągnąć myśli i sie czymś zająć bo inaczej moge zwariować bo mój mózg za długo koncentruje sie na ruu*chaniu sąsiedzkiej pary.znajoma twierdzi,że ja nie moge żyć tylko tym.ja przestałam jeść i nic mnie nie interesuje tylko ich grz**mocenie i znajoma prosi abym przestała i zatyczki se wkładała do uszu bo nabawie sie jakiejś mocnej psychozy i będzie starsznie. też tak uważasz?

Gość gość
dodam że leje sie ze mnie coś a podpaski nie pomagają to nie krew to co innego doradźccie mi