Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćilo

dlaczego mi na nikim nie zalezy...brak we mnie emocji uczuc itp ojej

Polecane posty

Gość gośćilo

czasami boje sie siebie jednoczesnie sie tym nie przejmujac masakra jakas ze mna chyba mam schizofrenie

Gość gość
kochana,też mam jakieś fazy bo podkochuje sie w sąsiedzie za ścianą i co jest najśmieszniejsze to ten sąsiad nigdy ze mną nie rozmawiał ani nie witamy sie na korytarzu - po prostu słyszałam jego seks z żoną i od tej pory on siedzi mi w głowie non-stop - ja nadsłuchuje go jakbym dostała psychozy i nie moge jeść ani niczym sie zająć co zrobić?

Gość gośćilo
ja z jednej strony się przejmuje wszystkim na pięć minut a póżniej zjadam dwa lody zagryzam ciastem popijam piwem i ide biegac mam tak od dłuższego czasu....mam po prostu wypierdzielone... ale miałam podobna sytuację mój brat zmajstrował sobie dzidzie vis a vis mój pokój mam na to wszystko wyrąbane jutro trening 10klocków

Gość gośćilo
olej go idz biegać on i tak ma zone...biegac tzn do takiego stopnia wyczerpania energetycznego ze o niczym juz nie bedziesz myslała np o tym sasiedzie pózniej piwko ciacho i wyjebka rano trening albo po poludniu jak wolisz i tak w kółko jedno i to samo

Gość gość
gośćilo. dzięki za radę. to moje nadsłuchiwanie na pewno wiąże sie z samotnością,brakiem znajomych i rodziny.niby mam odskocznie - sama ucze sie angielskiego w domu (dużo słucham). chyba to moje myślenie o sąsiedzie i jego seksie z żoną ma coś wspólnego z tym,że tęsknie za czymś takim a tego nie mam i może moja zazdrość jest tak silna,że musze sie onanizować bo nie dam rady jej opanować