Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana246

Czuję, że stoję w miejscu...

Polecane posty

Gość Liliana246

..I brakuje mi sił do życia. Witam, mam 23 lata. Nie mam zawodu, pracy, chłopaka ani nawet prawa jazdy. Wszystko, co w życiu zaczęłam gdy tylko pojawiły się trudności porzucałam. Teraz patrząc na osiągnięcia znajomych popadam w dół psychiczny. Długo zastanawiałam się nad powodem takich sytuacji. Czy to brak pewności siebie? Strach przed porażką?- w ogólnym rozrachunku wychodzi na to samo. Niedawno powiedziałam sobie ,,dość" i zebrałam całą energię jaka mi została i poszłam skończyć szkołę, którą zaczęłam dawno temu (ale jak zwykle porzuciłam). Niestety mam straszne zaległości, a dochodzi nowy materiał. Lada moment egzaminy, a ja popadłam w nerwicę i stan obniżonego nastroju. Postanowiłam też zdać w końcu ten egzamin na prawko, ale tu też lipa. A na rozwój hobby brakuje mi czasu. Mimo wszelkich prób rozwiązania swojego problemu nic się nie zmienia, a jest wręcz gorzej. Co robić? Jak to wszystko ogarnąć? Czy ktoś z was, miał trudności z ruszeniem na przód? Jakie? Jak je rozwiązaliście? Proszę o radę.

Gość gość
sznur sobie kup drzew w polsce nie brakuje :D

Gość gość
Dasz rade tylko się nie poddawaj ja też nie mam kolorowo ale szczęście to tylko chwile i trzeba je sobie zdobyć