Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mam taki problem,zeby kogos znalezc?

Polecane posty

Gość gość

Mowia o mnie, ze jestem do rany przyloz ale jak trzeba to i wyszczekana potrafie byc. Jestem wesola, porzadna, uczciwa, dobrze sie prowadze.Nie wygladam wyzywajaco, jestem skromna ale zadbana. Tymczasem, odkad pamietam faceci zawsze odmawiali mi zwiazku:( bylam kolezanka, ewentualnie potencjalna zdobycza do lozka, raz jakims cudem weszlam w zwiazek, ale jak widzialam, ze moj chlopak woli moja kolezanke- brzydsza, glupsza i rozwiazla to zalamalam sie .. Zrezygnowalam z tego zwiazku po kilku miesiacach.Doszlam do wniosku ze musze byc do niczego albo ludzie tacy sa. Bo jak mozna zakochiwac sie w osobach rozwiazlych, glupich czy cwanych ktore ponizaja i wykorzystuja ? Czy jak ta moja kolezanka ktora z zazdrosci wymyslala na mnie plotki , wiem ze wyglad to kwestia gustu ale akurat nie sadze zebym sie mylila, niska, gruba z przerosnieta glowa i dlugim nosem a ustami cieniutkimi jak niteczki. Kojarzy mi sie ona z jakas egipcjanka czy inna brzydka nosferatu;) Czuje sie niedoceniona i mysle sobie, na co mi po takiej osobowosci, czemu nie urodzilam sie gorsza? Coraz czesciej wpadam w doly, powoli gorzknieje. Sa dni ze juz nad tym nie panuje i nie ukrywam tego jak kiedys.. Ile mozna...24 lata i zadnego adoratora na powaznie.. czas leci, za niedlugo bede mogla sie brac za rozwodnikow albo innych i moje marzenia o pirwszej obupolnej milosci odejda w sina dal:(

Gość gość
to ty Ana?

Gość gość
Przerosnieta głowa :D

Gość gość
podasz gg?

Gość gość
Nie, zadna Ana. Nie mam gg

Gość gość
ach ci single z wyboru otoczenie - ogarnijcie się!

Gość gość
24? Ja jestem po 30 i podobne obserwacje. Przegrywałam z przeciętniejszymi, brzydszymi, mniej sympatycznymi. Nie jestem żadną feministką (prawdę mówiąc ten ruch jest dla mnie śmieszny) ani karierowiczką. Mam pracę, która pozwala mi się utrzymać i tyle. Wykształcenie wyższe na państwowej uczelni. Co jakiś czas ktos mi mówi że mam urok osobisty. Ale tak naprawdę nikt się we mnie nie zakochał .poza kolegą w podstawówce.

Gość gość
Może spróbuj bardziej o siebie zadbać, idzie wiosna jest okazja. Masz trochę forsy na ciuchy ? Pytanko mam, czy używasz perfum ? Tak dyskretnie ale wyczuwalnie, to jest dobry wabik na facetów. Do mnie bardzo przylgnął zapach z Avonu, który w promocji w małej butelce 30 ml kosztuje niecałe 20 zł czyli śmieszne pieniądze ale pięknie się rozwija na mojej skórze i wyjątkowo się polubiliśmy. Koleżanka z pracy też się skusiła ale u niej ten zapach już tak dobrze nie leży, trzeba próbować. Mimo wszystko trudno znaleźć wartościowego faceta na dłużej ale może przynajmniej zyskasz adoratorów aby podreperować swoje poczucie wartości :)

Gość gość
9:44 co za infantylna reklama

Gość gość
W pewnym sensie jestem singielka z wyboru, bez smiechu :) Nie kreca mnie pseudo zwiazki na sile a takich widze sporo. Mialam na mysli,ze nie moge znalezc nikogo fajnego, pasujacego do mnie. Jacys adoratorzy byli no ale ludzie drodzy...

Gość gość
Dzieki za rade, tez mysle ze to reklama. Uzywam nieco lepszych perfum niz te z Avonu. Ubieram sie ok, chyba nie strasze wygladem skoro chca mnie do seksu

Gość gość
To nie w Tobie jest problem. To ludzie są do d**y. Żeby nie powiedzieć gorzej. Powiem Ci z męskiego punktu widzenia wygląda to identycznie a może czasami nawet gorzej. Albo pustota wszechobecna, albo księżniczka co by leżała i pachniała albo szkoda gadać... powoli przestaje wierzyć w te całą miłość. Inni są w "związkach" i się szmaca, wyzywaja, sceny odstawiaja i są razem, mają kogoś. A Ty człowieku jak odstajesz od tej normy to hu hu hu... Egzystencja na tym świecie powoli zamienia się w jedno wielkie gowno. Pieniędzy tu ogromnych nie zarobisz, poznać kogoś kto jest wart czegokolwiek to jak j****a loteria. Wszyscy wokół wygrywają. Tylko nie Ty.

Gość gość
najpierw musisz sama siebie polubić i pozwolić sobie być sama, nie potrzebujesz faceta do tego, aby być pełnowartościową osobą, on kiedyś się znajdzie ;) jak na razie po prostu ciesz się życiem, zrób coś dla siebie miłego, nie wiem, może zmień kolor włosów? https://www.vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/ile-kosztuje-farbowanie-wlosow-u-fryzjera-modne-kolory-wlosow-i-metody-koloryzacji/

Gość gość
Kazdy dzisiaj ma problem.

Gość gość
A teraz dziewczyny obniżamy tę poprzeczkę. No dalej, jedna łapie z jednej strony, druga z drugiej i w dół.

Gość gość
Czy rudy, niski i zezowaty to za wysoka poprzeczka? Powinnam zamienic ja na zula? Tak zrobię

Gość gość
12:40 haha dobre!

Gość gość
To nie był żart. Być może tak kiedyś zrobię.

Gość gość
Skąd przekonanie, że żul by cię chciał? ;]

Gość gość
Intuicja.