Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta 6 tygodni po porodzie

Polecane posty

Gość gość

pytanie do mam karmiacych piersia braliscie na wizyte u ginekologa dziecko ze soba by w razie potrzeby np w poczekalni przystawic czy zostawiacie w domu pod czyjas opieka nie bedzie mnie 4 h, dziecko karmie piersia moge odciagnac ale martwie sie czy nie bedzie plakac bo czasem sie uspokaja tylko czujac mnie

Gość gość
Ja wlasnie dlatego nie ide na razie na wizyte

Gość gość
Wez dziecko w foteliku i juz. Albo sciagnij pokarm i zostaw z zaufana osoba. To badanie na koniec pologu jest bardzo wazne.

Gość gość
Ja po ostatnim porodzie musiałam na wizytę kontrolną wybrać się i po dwóch, i po sześciu tygodniach. Nie chciałam brać małej ze sobą bo do mojego lekarza są przeważnie kolejki, ruch w poczekalni, uważam że noworodkowi lepiej było w domu. Zostawiłam z odciagniętym mlekiem i babcią która żadnemu dziecku nie da płakać. Po pierwszym porodzie w ogóle juz nie było problemu bo z dzieckiem został mąż.

Gość gość
Ja jechałam z mężem i dzieckiem autem. Mąż z synem zostali w samochodzie pod przychodnią w razie wu... a nie chciałam go brać do środka, bo dużo osób tam siedzi kaszle, smarka :o Mały spał, nie było mnie pół h więc luz.