Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o zachowaniu tego chlopaka??

Polecane posty

Gość gość

nie chce nadinterpretowac , przydalaby sie obiektywna ocena innego przedstawiciela plci meskiej x kiedy rozmawiamy to prawie caly czas sie na mnie patrzy, nie spuszcza wzroku. to troche dziwne bo zazwyczaj kazdy sie rozprasza chociaz na chwile.. a on ma taki ten wzrok dziwny zaczelam sie zastanawiac czy nie chce mnie przypadkiem zabic, ale kolezanka powiedziala ze tak wpatruja sie zauroczeni faceci ( wczesniej nie zwracalam uwagi na takie znaki bo mialam jednego stalego faceta ktory zreszta byl bardzo skryty i nie okazywal uczuc) - czesto przemyca aluzje seksualne, czasami sie przytula ale tak normalnie, gladzi wlosy, szyje, twarz, chociaz ostatnio dotknal moich ud od wewnetrznej strony ,potem od zewnetrznej, lapie za kolano, klepie po posladkach, -jest zly jak poswiecam mu malo czasu -troszczy sie o mnie, mowi ze jestem piekna -mowi, pisze ze chce sie do mnie przytulac, patrzec na mnie bo lubi (a nie moze bo za malo sie widujemy :P) I NAJWAZNIEJSZE : mowi ze nie podobam mu sie :) Wiec co, zartuje sobie ? co mam myslec o nim ?

Gość gość
Serio dajesz się obmacywać jakiemuś typowi?

Gość gość
chc e cie przeleciec gdybys mu sie faktycznie podobala i chcial czegos wiecej to by cie nie macal i nie lapal za d**e

Gość gość
A co by robil?

Gość gość
dziś By cie szanowal a nie obmacywal! zaprosil gdzies chcial spedzac czas ale bez macania itp

Gość gość
J.w.

Gość gość
A ty tak serio? Koleś łapie cię za uda i tyłek a ty się pytasz czego on chce? Jesteś pusta jak bęben albo głupie prowo.

Gość gość
Jesli mezczyznie naprawde zalezy na kobiecie to jest bardziej powsciagliwy a ten chlopak to zwykly bajerant,slodzi ci zeby cie zaciagnac do lozka.

Gość gość
Mężczyzna szanuje kobiete, która kocha, bo chce by inni też ja szanowali, chce być z niej dumny, to atawizm, kobieta wybiera osobnika, który przyciągnie mięso do jaskini a facet kobietę, która wg niego jest najlepsza w spolecznosci. Ten z opisu jest doopkiem niedorozwinietym emocjonalnie i uczuciowo lub egoistycznym sukinsynem traktującym przedmiotowo kobiety, może być dwa w jednym.

Gość gość
Znamy sie rok, widujemy od 3 miesiecy . Wychodzimy czesto z jego inicjatywy, zabiera mnie w rozne miejsca, czasami tez na zwykly spacer. Przytula mnie tylko wtedy gdy jestesmy sami w domu.Nie naciska na nic, nie jest nachalny, zdarzylo sie moze ze 3 razy taka sytuacja

Gość gość
Myslicie ze zalezy mu tylko na seksie? Poswieca mi mnostwo czasu (sam z siebie, nie prosze, nie wymuszam jak inne),duzo pomaga, interesuje sie, doradza jak starszy brat albo ojciec, chce mnie chronic itd

Gość gość
Z tego co opisałaś, chce ciebie przelecieć.

Gość gość
dziś przespij sie z n im to sie dowiesz

Gość gość
Ale przeczytajcie wpisy nizej

Gość gość
dziś Oczekujsz tego ze ci wyzna milosc po 3 miesiacach? czy o co chodzi?gdyby byla miedzy wami milosc,chemia to bys nie zadawala takich pytan tylko bys to wiedziala,czula itp

Gość gość
Problem w tym ze ja od dluzszego czasu chyba przez depresje nie czuje zadnych emocji , nic

Gość gość
On się wpatruje i ma coraz większe oczy. On poprostu jest cały czas zdziwiony że głupota może być tak ogromna. Robi testy to za udo to za tyłek, a ta głupia nic, mówi jej że mu się nie podoba a ta dalej się szczerzy. Wpatruje się z niedowierzaniem.

Gość gość
ahaha