Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doda czy Rozenek? Kogo wolicie?

Polecane posty

Gość Kacha

Doda milion spraw w sądzie,  wyzywal Steczkowska i obrwzala matkę swojej przzyrodzniej siostry i wy ja wolicie xD

To najgorszy sort patologii. Beke miałam jak oskarżyła szulim że ta wywolala u jej matki raka xD

Firma jej i męża ma sprawę w prokuraturze bo okradli na kasę producentów pitbulla. Przy jej mężu znaleziono kokaine.

Przegrala proces o po rysowanie samochodu byłego tj zostala skazana bo ja kamery nagrała jak nożem auto rysuje. Ta kobieta jest nienormalna xD

Gość cop

Rozenek nie z mojej bajki ale przynajmniej nie uzywa wulgaryzmow,w sumie nic zlego nikomu nie zrobiła, skonczyla dobre studia, teraz wydała ksiazke o in vitro - potrzebną. Doda to prymityw, z prostackiej - z przeproszeniem- rodziny, bardzo sie wybiła, ale słoma jednak z butów do konca nie wyszła.

Gość bubu

Przecież one są do siebie coraz bardziej podobne. Rozenek robi wszystko by fizycznie wyglądać coraz bardziej jak druga żona jej trzeciego męża, stała się taką wydmuszką żyjącą od jednej do drugiej ustawki z papparazzi, ale i tak wolę ją, bo cenię, że wykorzystuje własne doświadczenia do rozmowy o in vitro, a każdy taki głos uważam za ważny i potrzebny.