Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednorazowy seks i zero odzewu

Polecane posty

Gość gość

Otóż,obydwoje jesteśmy w związkach małżeńskich.Spotykaliśmy się od dłuższego czasu na etapie koleżeński.Pewnego dnia T zaproponował mi seks,nie ukrywam że bardzo mnie pociąga.Zgodzilam się,od tego momentu cisza z jego strony a nawet udaje,że mnie nie zna :( Dlaczego faceci tacy są?przecież to on dążył do tego żebym się z nim przesłała. Nie oceniajcie mnie tylko powiedzcie,spotkalisvie się z takim czymś?potraktował was ktoś kiedyś tak?

Gość gość
A dobrze ci tak. Potraktował cię dokładnie tak, jak na to zasłużyłaś. Dostał co chciał, to stracił zainteresowanie.

Gość gość
Naiwna jestes haha!

Gość gość
Niestety mężczyźni tacy są .Przykro miOnIn Cię wykorzystał z pełną premedytacją Dodam,że nie każdy facet taki jest Pamiętaj,że to on jest palantem.

Gość gość
Faceci wolą trochę pozdobywać. A po za tym zaraz główkują, że jak tak szybko z nim poszłaś to z każdym pójdziesz czyli jesteś na raz. Widział, ze się Tobie podoba i wykorzystał to.

Gość gość
wszystko powyzej napisaly babska ktore ci zazdroszcza. pewnie ze nie bylo to najmadrzejsze ale nie musisz sie zadreczac. nie wszyscy tacy sa. zapomnialas sie na chwile ale nie zaluj. ogolnie zdrada jest czyms zlym ale bardziej zalowalabys gdybys tego nie zrobila. a jego olej cieplym moczem. zwykly chuj. ps.jestem facetem. nigdy nie zdradzilem mojej partnerki. jestesmy razem 11 lat.

Gość gość
moze skes mu sie nie spodobal albo mial pozniej tzn kac moralny i stwierdzil jednak ze kocha zone haha

Gość gość
Tu autorka,od razu zaznaczylismy,ze nie rozbijamy swoich rodzin.Nie chcieliśmy żadnego związku,poczuliśmy do siebie pociąg...myślałam,że po tym pierwszym razie będzie kolejny bez zobowiązań :( a tu wszystko się rozeszlo

Gość gość
Żeby wejść w taki układ trzeba jednak mieć odpowiednią psychikę, moim zdaniem facet zwyczajnie wymiekl. W sumie dobrze, nie każdy potrafi prowadzić podwójne życie, prędzej czy później by Was pewnie wsypal.

Gość gość
WSYPAŁ?? łooo matko z takim to lepiej się nie zadawać rzeczywiście. najlepiej jest wtedy kiedy kobieta i mężczyzna na nic nie liczą po stosunku. Ale do tego trzeba wiele lat prób..w końcu łapiesz się na tym że tak się jednak da:)

Gość gość
j.w facet wymiekl i juz,wyrzuty sumienia go zerzarly

Gość gość
Wiem że to może głupio zabrzmi,ale odniosłam wrażenie,że być może się zawiódł.Że byłam zbyt bierna w tym stosunku może woli bardziej dynamiczne kobiety w łóżku.Ja mam 38 on 45 lat.Z drugiej strony nie umiem otworzyć się na Maxa skoro sama nie wiem co lubi w łóżku :( nie chciałam zaprezentować się jak prawdziwa d****a

Gość gość
dziś a kim niby jestes jak nie dzifka..w dodatku dajesz za darmo

Gość gość
Dziwka to osoba,która się p******i z każdym i bierze za to kase.

Gość gość
Właśnie jadę do domu ogole c**eczke i heja na kamerki. Hahah

Gość gość
Za darmo to nie d****** To pasjonatka :)

Gość gość
Nie pasjonatka,bo była między nami chemia.A dziwką jest osobą,która nie robi tego dla przyjemności.

Gość gość
Było słabo. Gdyby się zachwycił, byłby następny raz.

Gość gość
dziś przeciez chcials tylko seks bez zoobowiazan a teraz piszesz ze byla miedzy wami chemia,weic sie zastanow czy zalezy ci na nim czy na zwyklym seksie?Jak to zwykle bywa baba sie zaangazowala emocjonalnie a on chcial tylko bzykanko i teraz placz ze nie chce dalej sie spotykac haha

Gość gość
Chemia w sensie seksualnym,więc myślałam,że spotkamy się jeszcze kilka razy.A on unika mnie teraz i udaje,że mnie nie zna

Gość gość
dziś lepiej ze zakonczyl po jednym razie a nie po kilku bo wtedy to dopiero bys wariowala

Gość gość
Z*G*Losilam was za reklamowanie sexu jest od 2018 kara :)

Gość gość
15;17 jaka reklama?ze za mało autorka dostała i liczyła na więcej?

Gość gość
A to mąż Cię nie kręci?

Gość gość
Widocznie coś mu się nie spodobało. Gdybyś go zafascynowała pewnie nie poprzestałby na jednym razie. Ja też mam romans i twa już 3, 5 roku. Chociaz tez planuje to zakonczyć bo wole juz nie zdradzac mojego męza

Gość gość
Kręci,ale ten drugi też bardzo i spodobało mi się,ze ten drugi ma na mnie ochotę ten błysk w oku itd

Gość gość
gość dziś wszystko powyzej napisaly babska ktore ci zazdroszcza. Jesteś żałosny :D. A babsk to sobie w rodzinie poszukaj, u ciebie na wiosze pewnie sporo ich.

Gość gość
a czego mamy jej zazdroscic ? ze sie pusciala i w dodatku jest slaba w te klocki bo facet nie chce teraz miec z nia nic wspolnego i udaje ze jej nie zna? haha

Gość gość
kto grzeszy ten bedzie cierpiec z powody ze staliscie sie dziecmi demonów a ojciec daje co najlepsze w tym co czyli demony daja cierpienie a bóg daje radosc szczescie miłosc https://www.youtube.com/watch?v=AbqbVybEpWM

Gość gość
Nie, mnie nikt nigdy tak nie potraktował. Zapewne dlatego że ja się szanuję i nie pozwalam sobie żeby ktokolwiek traktował mnie jak śmiecia