Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO DEBILE PO ZAWODÓWIE MAJA WIĘCEJ

Polecane posty

Gość gość

kasy od człowieka wykształconego ???

Gość gość
Jako wykształcony człowiek zapewne rozumiesz ekonomię.

Gość gość
Przecież możesz też się tym twoim papierkiem podetrzeć i pracować jak ten po zawodówce! No ale cóż...,ja mam wykształcenie! Tylko tyle warte,lub mniej,co ten papier na którym jest to potwierdzone :D

Gość gość
tylko że proste prawo podaży i pobytu tutaj nie działa, inteligent z ogromnymi kwalifikacjami może zarabiać najniższą krajową a pomocnik dekarza kilka średnich krajowych :P

Gość gość
bo tacy debile są potrzebniejsi i ciężej harują na co komu idealistyczne wykształciuchy co pierdzą w stołki :[

Gość gość
Lód jest bardzo wartościowy na saharze i całkowicie bezwartosciowy na Grenlandii. Coś ci to mówi.?

Gość gość
dobra wmawiajcie sobie dalej że polaczki to tylko tania siła robocza i intyligentów w polszy nie potrzeba, ja wyjechałem już dawno do cywilizowanego kraju i mam się dobrze :P

Gość gość
sama jestem po studiach i zarabiam takie ochłapy że rodzice musza mnie utrzymywać jednak kolezanka po liceum zarabia 16 tys / mc, a kolega po zawodówce ma własną firmę i wyciąga 25 ooo !!! ,,, a ja nadal na garnuszku u rodziców :O

Gość gość
A ja mam się dobrze w Polsce. :)

Gość gość
gdzie ty pracujesz a gdzie kolezanka?

Gość gość
Sam jesteś debilem po studiach. :D

Gość gość
moja znajoma wyciąga jakieś 30-50.000 miesięcznie na czysto, ma kilka salonów masażu. Nic nie robi, zatrudnia. Skończyła gimnazjum... Korzysta z życia, na wszystko ja stać, ona dosłownie sra kasą! Gdzie tu sprawiedliwość? Poza tym kiedyś była raszplą, a teraz zrobiła sobie korekty plastyczne - nos, liposukcja, coś z cerą i wygląda jak gwiazda. :(

Gość gość
mojej ex przyjaciółce ojciec kupił salon fryzjersko kosmetyczny i też wyciąga koło 30 tysi nic nie robiąc. na fb wciąz tylko nowe foty z jamajki itp... skonczyła LO, ale znam lepszych tzn max po zawodówce którzy np mają firmę deweloperską... dodam że moja ex przyjaciółka również przeszłą operacje plastyczne i wygląda jak miloon dolarów zmienila włosy itd a była w szkole obrzucana wyzwiskami jako paszczur nr 1 Dodam tylko że fałszywa suka z niej i nie zasłuzyła na to wszystko

Gość gość
Jakim trzeba byc ograniczonym, zeby okreslac ludzi po szkole zawodowej "debilami" lub isc na studia z przekonaniem, ze same studia i papier sa gwarancja jakiegokolwiek sukcesu, szczegolnie finansowego. Wielu ludzi ktorzy ida na studia w Polsce, to zwyczajne umyslowe lenie, ktorzy mysla ze wystarczy tylko zdobyc papier, a potem wszystko sie juz im "nalezy" za ladne oczy i papier w ramce. Taka naiwnosc to tylko w post-prl Polsce sie spotyka. Wartosciowe rzeczy, ktore sie nauczysz na studiach - nieraz mozna sie nauczyc w rok i w dobie internetu nie trzeba chodzic na uczelnie, zeby dotrzec do kursow i materialow, ktore sie potrzebuje. Studia moga cos ci dac nie przez sama nauke, ale tylko przez nawiazane tam kontakty, mentorow i doswiadczenie zdobyte np na wymianach studenckich. Jesli tej szansy nie wykorzystales, to wogole niepotrzebnie na nie poszles. Ludzie ktorzy ida do szkoly zawodowej, zaklafsja swoje start-upy lub jak ta dziewczyna - siec salonow kosmetycznych, moga po prostu MIEC POMYSL NA SIEBIE. I to jest wlasnie sprawiedliwe, ze tacy ludzie osiagaja sukces. Sama skonczylam studia i wykorzystalam je tak jak trzeba, i uwazam sie na rowni z innymi ludzmi, ktorzy osiagneli sukces bez wzgledu jaka szkole skonczyli.