Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiosenkiKamilka

Zerwałem z dziewczyną i tego żałuję!

Polecane posty

Witajcie, Nie zważam już na to że to forum jest dla kobiet to w was właśnie szukam pomocy. 3 miesiące temu zerwałem z moją dziewczyną Elizą, zerwałem ponieważ uznałem że zasługuje na kogoś lepszego a jednocześnie zakochałem się w innej ; /. Eliza to dziewczyna mojego życia moja prawdziwa pierwsza miłość nie chcę żadnej innej ona jest niepowtarzalna i wyjątkowa żałuję tego że z nią zerwałem ponieważ ją kocham, chcę poukładać swoje życie na dobre ale widzę to tylko z nią z nikim innym naprawdę ją kocham. Wiem że źle zrobiłem co mam zrobić żeby ją odzyskać a nie ukrywam zerwałem z nią jak z pierwszą lepszą walczyła o mnie a ja ją olałem Jezu jak to piszę to płaczę naprawdę. Chodzimy razem do liceum, ale do różnych klas. Ja do 1 ona do 2 klasy. Z wyglądu nie jest brzydka, ale bardziej przyciąga mnie jak magnes swoim charakterem. Ma same 5 z angielskiego i z matematyki, wygrywa dużo konkursów i imponuje mi że jest taka mądra. Chociaż kiedy bylismy razem to nie mieliśmy dla siebie zbyt wiele czasu,a jeśli już to raz w tygodniu spotykalismy się i graliśmy w gry karciane. Na randki nie chodziliśmy bo było zimno. Co mam robić waszym zdaniem żeby odbudować to co zwaliłem ; ( pomóżcie jak kolwiek

Gość gość
Teraz to już za późno, wróć do swojej drugiej dziewczyny i dbaj o nią. A tamtej daj znalezc kogos fajnego.

Gość gość
Boże zrób cokolwiek,aby ją odzyskać.Też bym chciała,aby mnie facet kochał.Nie masz nic do stracenia.Schrzaniłeś sprawę.