Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna oddaje zarobione pieniadze swoim rodzicom

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc radę moja dziewczyna pracuje od roku zarabia najniższa krajowa i oddaje pieniądze swoim rodzicom. Patrzy na mnie żebym to ja wszystko zapewnił mieszkanie i utrzymanie mówiąc równocześnie że bardzo mnie kocha a jesteśmy już ze sobą 8 lat. Nie pomagają moje słowa cały czas robi to samo nie ma przy sobie nawet 20 zł a rodzice jej mają miesięcznie około 4tyś plus jej wypłatę. Co o tym myślicie co robić?

Gość gość
A czemu im oddaję? Oni jej każą czy jak? Jak tłumaczy swoje zachowanie???

Gość gość
Tak mama jej zabiera, zostawi jej z 200zł i to wszystko

Gość gość
No to coś z nią nie tak. spytaj jak ona wyobraża sobie wspólne życie oddając kasę rodzicom.. ja dokladalam się rodzicom, ale nie oddawałam całej kasy.. zasugeruj, żeby odkładała sobie pieniądze

Gość gość
A czy ona jest mentalnie dzieckiem?

Gość gość
Od lat widziałem że coś jest nie tak nigdy nie miała grosza ale dłuższy czas nie pracowała a pracowała dorywczo. Mówię jej odkładaj pieniądze na wspólną przyszłość ( wesele) bo ja wszystkiemu nie dam rady. Zgodziła się odłożyła 900zł po czym na drugi dzień wszystko zabrała i oddała rodzicom. Widzę że nie dam rady tak dalej a ona mówi do mnie to mnie zostaw i to akceptuje. Dodam jeszcze że na początku naszej znajomości sama się mi narzucała i mówiła że mnie bardzo kocha chociaż mi nie zależało a teraz jak się odmieniło to tak robi.