Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zrobiła sobie dziecko, gdy ja byłam w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Ktoś powie, że to fejk, a to moje życie... Mój były obiecywał mi miłość do grobowej deski, zaszłam w ciążę, traktował mnie jak ostatniego śmiecia. Rozstaliśmy się, wyparł się syna, założyłam mu sprawę w sądzie i sądownie ustalismy ojcostwo. Został pozbawiony władzy bo nie interesował się dzieckiem. Na ostatnią sprawę przyniósł akt urodzenia się jego dziecka z inną kobieta. Między naszymi dziećmi jest kilka miesięcy różnicy. Byłyśmy w tym samym czasie w ciąży. Zadzwoniła do mnie, że jest szczęśliwa i że to jest batdzo dobry człowiek, wiedziała o mnie i o mojej ciąży jak sama zachodziła, opowiadała jak mój eks to super ojciec i że ma nadzieję, że uda nam się stworzyć jakoś relacje we troje bo eks chce widywać dziecko (kontakty ma zasadzone). Nagle mój świat runął, a ja na nowo się podlamalam, przypomniały mi się wszystkie łzy w ciąży z samotności, jego obojętność i co czułam po porodzie jak odmówił przyjazdu. Ktoś powie patologia, a każde z nas ma dobra pracę i wykształcenie wyższe, a ja czuje się jak z najgorszej patologii, wręcz śmiała się i była dumna, że przy niej został. Myślałam że to jego dopadnie karma za odwrócenie się od ciąży i dziecka, a tymczasem on w tym czasie założył nową rodzinę i super szczęście. Nie wiem jak ukoic swoje Jego powinien przejechać samochód, a ona powinna zostać sama z dzieckiem... Jak mogła świadomie zajsc z nim w ciążę, gdy ja jeszcze nie urodziłam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować