Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FiolkaW

Tęsknię za nim. Poradźcie coś.

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim ;;) Chciałam opisać swoją historię , bo już samej mi ciężko sobie z tym poradzić. Zerwałam 2 miesiące temu z chłopakiem, z którym byłam 3 lata w związku i teraz nie mogę sobie z tym poradzić. Pewnie pomyślicie po co zrywałam skoro go kocham , ale nie mogłam znieść już tego jak mnie traktował. Na początku było pięknie , ale to chyba jak w każdym związku. Około 5 miesięcy przed zerwaniem zaczęło się coś psuć. Z dnia na dzień miał coraz mniej czasu dla mnie . Obiecywał mi wszystko wycieczki , prezenty jakieś wyjazdy , ale na tym się kończyło zapominał o moich urodzinach , walentynkach czy też dniu kobiet (nie mówię tutaj o prezentach nie wiem jakich , ale myślę że różę za 7 zł można było kupić ,każdą dziewczynę cieszą takie gesty). Nie chciał poznawać moich znajomych , nie można mi było wychodzić na imprezy ze znajomymi czy też wgl na jakieś wypady , bo" on jest w pracy a ja imprezuje" i odpuszczałam sobie wszystko , aby on był zadowolony i żeby nie robić mu przykrości. Miesiąc przed zerwaniem ciągle mnie spławiał nie chciało mu się ze mną rozmawiać , bo on nie ma o czym mówić skoro tylko ciągle pracuje , nie interesowało już go nawet co robię i nie mogłam wytrzymać tego olewania mnie i zerwałam z nim , powiedział że no nie wyszło nam i tyle. Od zerwania napisał tylko raz z życzeniami na urodziny . Myślałam że się zmieni że będzie tęsknił i będzie chciał wrócić , a on nic. Wiem , że zle mnie traktował , ale go kocham i nie umiem zapomnieć o nim , boję się że juz nikogo nie poznam , albo że już tak nie będę kochać nikogo. Poradzcie coś dziewczyny , brakuje mi go .

Gość gość
No nie zależy mu na tobie. Nic nie zrobisz. a gdy przyjdzie mu ochota na spotkanie, polecisz jak na skrzydłach i będzie po staremu. Aż on spotka tę, której będzie zależało mniej niż jemu.

Gość gość
po co dublujesz tematy?

Gość gość
Nie zatesknil bo Coe nie kochał, jego zachowanie na to wskazywało. Albo kiedyś Cie kochal ale uczucie się wypalilo

Gość gość
To co mozemy ci poradzic, to idz ba impreze z kalezankami, czy gdziekolwiek wyjdz do ludzi i sie baw. on malo, ze cie nie kochal to nawet nie szanowal

Gość gość
Zerwała bo chciała badyla za 7 zł, ...a teraz będzie go miała jak sobie narysuje... no to tęskni, typowa baba dzisiejszych czasów, bezmózg :-D