Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czemu każdy mi wmawia że Opole nie istnieje i że to moje urojenia? Jak każdy wie

Polecane posty

Że Opole istnieje www.radio.opole.pl i Opole jest miastem wojewódzkim i w Opolu co roku odbywa się Krajowy Festiwal Polskiej Piosenki a jeden oszołom ciągle mi wmawia że mam urojenia i że wymyśliłem sobie Opole i Namysłów i że te miasta nie istnieją co on myśli że jestem taki głupi i w to uwierzę? To się grubo myli jakoś byłem w szpitalu psychiatrycznym w tym wg nich nieistniejącym mieście o nazwie Opole i co? Jakoś Opole istniało i istnieje i jakoś nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani autyzmu bo byłem tam na obserwacji i co? Nie mam schizofrenii a to stwierdził fachowiec po studiach pani Psychiatra więc nie jesteście psychiatrami i nie diagnozujcie mnie bo goofno wiecie i nie wmawiajcie mi omamów ani zwidów bo nie stwierdzono ich u mnie i doskonale wiecie że Opole istnieje i nie rżnijcie głupa!!!

, www.ncpp.opole.pl przestańcie mi wmawiać że Opole nie istnieje bo doskonale wiecie że istnieje!!!