Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzinka z piekła rodem

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam problem z rodziną męża jesteśmy razem 8lat a oni nadal mnie nie chcą poznać. Jestem druga żona tej wcześniejszej też nie lubili. Konkretnie to teściowa i trzy jej córki graja mi na nerwach. Cały czas chca mówic mojemu mężowi i mi co mamy robić. Dom należy do mnie któregoś dnia teściowa chciała wprowadzić się do nas kiedy ja się nie zgodziłem ona pisała do mojego męża wyzywała mnie i buntowała go zeby mnie zostawił. Od tam tej pory zerwalißmy z nią kontakt. Minęło pół roku i znowu chcę się wtrącać a ja nie chce mieć z nią nic wspólnego. Co Wy byście zrobili???

Gość gość
Postaw sie i powiedz co ci sie nie podoba i ze nie ma prawa sie wtrącać do waszego związku

Gość gość
A mąż cie nie broni?

Gość gość
On nie chce o nich rozmawiać. Chyba się wstydzi takiej matki. Ja i szwagierki denerwuje to że jak sobie wymyśliły że teraz teściowa bedzie mieszkać u nas to ja mówie nie. One od razu sa złe że ja się odzywam, a to mój dom. Jednak nigdy ich nie wyzywam. Dla mnie jest to dziwnie mieszka od nas daleko ale nigdy nie pyta się co u nas słychać tylko zawsze chce kasę pożyczyć. Siostry męża tylko dzwonią nigdy nie pytają o mnie. Kiedyś jak mój mąż powiedział przez telefon że mam urodziny to szwagierka powiedziała że nie chce więcej słyszeć o mnie słowem,a to było jak byliśmy razem rok. I ona może mnie raz widziała na oczy 20min.

Gość gość
P*****l to