Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam piekny sen erotyczny

Polecane posty

Gość gość

Śnił mi się mężczyzna, do którego czułam pożądanie i to piekne uczucie, takiej ogromnej bliskosci.

Gość gość
W snie to jest takie piekne, nie doswiadczylam tego z nikim

Ja raz miałem coś w rodzaju pół sen pół na jawie, to leżałem w łóżku ale w głowie przeniosłem się z łóżka na łódkę gdzieś na morzu między szwecją a norwegią i było ciemno i gwiazdy a ja sam byłem i leżałem po srodku morza, to było boskie :D

Gość gość
mialam kiedys taki sen.. tak realny, że byłam na jakiejs imprezie, duza sala wszyscy sie bawili i byli mi ludzie bliscy.... i byly schody w dol i w gore... i ja zeszłam w dól , to przenioslam sie do przeszlosci.. wszystko idealnie tak jak bylo... a potem chcialam pojsc w gore, ale sie nie odwazylam... to bylo takie prawdziwe

Gość gość
Sny bywaja tak ciekawe, ze jak sie budze, to zaluje heh

ja kiedys mialem sen, ze jestem u siebie w pokoju w polsce a spalem w innym pokoju i z tego pokoju widzialem siebie jak gram na jednej gitarze basowej taką piosenkę ze wszystkimi efektami i normalnie tripowałem w tym śnie miałem fazę nieziemską, a potem się budze a sen był tak realny, że miałem problem rozróżnić czy to był sen czy nie, potem do mnie dotarło, że to mi się tylko śniło i byłem trochę smutny...

Gość gość
W snach odczuwam wszystko tak bardziej, tak prawdziwiej niz w rzeczywistosci

a mnie sie ostatnio zdarzało czuć jak we śnie, ale to była rzeczywistość :D.

Gość gość
też miałam sen bliskości, prawdziwej bliskości i jedności z mężczyzną Niestety, w realu nie uświadczysz Faceci nie mają takiego czegoś, oni nie czują niczego poza chucią , nie kochają bo nie wydzielają oksytocyny, nie posiadają wyższych uczuć, nie wyewoluowali. Przykre, ale prawdziwe.

Gość gość
No właśnie, te sny potrafia byc tak prawdziwe, ze prawdziwsze od wszystkiego... moze w snach jestesmy soba , a budzac sie musimy udawac siebie

moj ostatni sen erotyczny to snilo mi sie, ze jestem przed jakims polskim blokiem i klade sie spac na dworze przed oknem gdzie śpi jakaś dziewczyna i jakaś wspollokatorka jej i się jarałem że zaraz będę obserwował tą dziewczyne jak zasypia a za chwilę byłem z nią tam u niej i kochałem ją mocno oralnie w usta, poj3bane :O :O :O

Gość gość
00.06 no ja bede czekala na takiego, z ktorym bedzie mi tak pieknie jak w snie ;-)Bo to jest tak cudowne...

Gość gość
Baby to tylko pierdzi przez sen. I to tak jak rozdzierana szmata. Bleeeee.

Gość gość
Syrnik, no rzeczywiscie malo romatycznie snic o milosci w usta hehehheeh

najlepsze sny to właśnie te w których byłem sam jak palec, czyli np ten na łódce na morzu norweskim czy gdzies albo gdy gralem na basie i bylem sam w mieszkaniu.

Gość gość
Mnie sie sni to właśnie ogromne uczucie bliskosci, milosci, takiego zjednoczenia, to jest milony razy przyjemniejsze od orgazmu.

Gość gość
Syrnik, bo to rowniez jest potrzebne , by byc samemu i byc, od tak, i nie musiec nic. Byc ... i miec spokoj

Gość gość
Od groma ludzi pragnie spokoju, by moc sobie zagrac na gitarze i nikomu nie przeszkadzac itd, ludzie czesto sobie przeszkadzaja, a ja jestem wychowana na wielkim blokowisku, gdzie ludzie robili co chca i nikomu to nie przeszkadzalo, z******te czasy ;-)

Gość gość
W moich snach erotycznych nigdy nie ma samego aktu plciowego, zawsze jest uczucie i milosc , taka wieź, takie zjednoczenie. Jakie to jest wspaniale;-)

Gość gość
Jak jest tu ktoś, kto bedac z drugim czlowiekiem, bedac blisko, czuje ta oromna radosc i szczescie , ze wystarczy przytulenie i pocalunek i jest ten odlot, to takie cos trzeba pielegnowac na wieki, bo to jest cel zycia.

Gość gość
Mi sie kiedys snil sen, gdzie pocalowal mnie chlopak niczym ksiaze z disneya, ale jednak bardziej ludzki. po obudzeniu pocalunek na ustach czulam jeszcze dwa dni

Gość gość
Sen erotyczny nie snie bo sie bojam ze zajde w cionze z kaśka a jej nie lubie bo jest zajechana