Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bradd

materializm u dziewczyny

Polecane posty

Gość Bradd

Dzień dobry drogie Panie, Spotykam się z dziewczyną, bylismy już na 4 spotkaniach (kawa, kino, pizza, kawiarnia). Za kazde spotknie placiłem ja 100%, pierwsze pytania czy nie jestem sponsorem w tej realcji i o to dziwczynie chodzi, by mieć sponsora i miło spędzić czas? W dzien kobiet zabrałem ją do kina, przed którym wreczylem jej kwiaty i ulubione czekoladki. Ona mnie uściskała i podziekowała i tyle, wiadac bylo ze byla zadowolona, na fb pisze do mnie caaaały czas, nawet troche erotyzuje... Juro idziemy na spacer, gdyż ona wyjechala z tym pomyslem, ja zostalem troche zniesmaczony tym sponsoringiem... Jak zainnicjować kontakt do np pocałunku, czy ona bedzie na to gotowa czy tylko pogrywa ze mną? Prosze o mądrą damską poradę. Pozdrawiam i czekam na odp

Gość gość
Zapraszasz to płać.

Gość gość
Skoro sam ustawiłeś się od samego początku w roli sponsora, to tak teraz masz. A jeśli chodzi o gotowość Twojej dziewczyny do zbliżenia, Ty chyba najlepiej powinieneś wiedzieć. Pozdro.

Gość gość
jak ci sie podoba to plac

Gość Bradd
To jak to zmienić? Wprost jej wyjechac? Obrazi sie pewnie

Gość gość
Zadbać o klimat i głeboko spojrzeć w oczy, potem jakoś to poleci

Gość gość
jeju jesteś facetem jak zapraszasz dziewczynę to płacisz to jest normalne a poza tym powinieneś już ją dawno cmoknąć ona widocznie daje ci już aluzje tymi wiadomościami następnym razem cmoknij ją w policzek na przywitanie zobacz jak zareaguje jak się nie skrzywi to pocałuj ją na pożegnanie

Gość Bradd
Masz racje... Dziękuję... Moze w pysk nie zarobie