Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma 25 lat i powiedzial ze szuka zony !!

Polecane posty

Gość gość

myslicie ze to oznacza ze jest bardziej dojrzaly od swoich rowiesnikow?

Gość gość
chce ci załadować fiuta po prostu do tzipy

Gość gość
ja sie z nim nie spotykam poza tym on jest prawiczkiem wiec tym bardziej nie wiem o co mu chodzi i po co mu zona w tym wieku

Gość gość
może obejrzał film z youtube "seks jest zbyt fajny żeby uprawiać go przed ślubem" czy jakoś tak... a już chciałby go uprawiać no i masz ;)

Gość gość
Katol albo desperat. Jedno gorsze od drugiego

Gość gość
Na pewno nie katol desperat tez raczej nie jak na swoj wiek jest bardzo dojrzaly np nie imprezuje po pracy grzecznie wraca do domu,lubi przebywac sam,ma malo znajomych z wygladu jest 7/10 dosyc wysoki ponad 180cm ciemne wlosy,dobrze zbudowany wiec dziwie sie ze nie mial jeszcze dziewczyny.Wiem ze szuka przez internet chyba z marnym skutkiem bo ciagle jest sam.

Gość gość
z wygladu jest 7/10 x jestes pop0erd0lona i tyle takie jak ty kończa z bachorem jako samotne matki na zasiłki ewetua;nie z alimentami...i dobrze nie bulwersuj sie, jestes tępa, znałam takie jak ty od szkoły, wszystkie gnije teraz na wsi lub wlasnie na zaisłkach, rozklapiochy z ryjem jak koza ;)

Gość gość
dziś haha no niestety ale zle trafilas:)) bo ani ja ze wsi ani nie mam ryja jak koza ani nie planuje miec dzieci ...a o mojego kumpla sie po prostu martwie ! nie wiem po co mu zona w tym wieku ..boje sie ze trafi na jakas idiotke co go wykorzysta

Gość gość
Posrany jakiś :D uciekaj od niego, to nie jest wiek na małżeństwo:D

Gość gość
a nie próbowałaś go spytać, dlaczego szuka żony w tak młodym wieku? Jakoś tak delikatnie, żeby go nie urazić.

Gość gość
On szuka żony a ja dobrego auta :D Co kto k***a lubi ;)

Jak zobaczyłem tytuł od razu myśl "prawiczek", może i jest spokojny i ułożony, i takie tam, a jednocześnie tak mu brakuje kogoś, że marzy mu się zaobrączkowanie. Nie ujmując nic jego wartości jako człowieka, w końcu nie wiem jak te jego życie wyglądało, w kwestiach damsko-męskich jest desperatem. Chyba że coś gorszego, ale to wątpliwe...

Gość gość
jak zobaczylem tytul to mi przyszlo do glowy skonczona idiotka. Kolejny bajerant co zalicza panny i obiecuje cuda wianki. A ta sie jara ze jej prawie slub obiecal i imiona dzieci juz nadaje :D Skad sie takie durne babsztyle biora.