Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gejostwo jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

pomyslcie ze lezycie w lozku przytuleni i zamiast pachnacych gladkich kobiecych nozek macie owlosione i brzydkie meskie a fuj

Gość gość
Idąc takim tokiem myślenia, nieobrzydliwe jest jedynie lesbijstwo, bo w parach heteroseksualnych kobieta też ma do czynienia z obrzydliwie owłosionym męskim ciałem

Gość gość
gejów powinno sie leczyć

Gość Hetero_i_tyle
Leczyć się powinno ludzi,którym brak empatii.Sam jestem hetero ale to nie znaczy,że inni muszą postępować tak jak ja.Ja czuję pociąg do kobiet,bo się urodziłem z taką naturą i seks z facetami mnie nie pociąga ale jeśli innych to pociąga to ich sprawa a nie moja. Orientacji seksualnej się nie wybiera rodzi się z nią. Człowiek ma pięć zmysłów nie potrafi wyczuwać pola elektromagnetycznego ani nie ma echolokacji a inne zwierzęta posiadają taką zdolność.Żadne leczenie nie pomoże i człowiek nie będzie miał tych dodatkowych zmysłów.Podobnie jest z naszą seksualnością ma się taką albo inną i leczenie nic tu nie pomoże.Nie można naprawić tego co nie jest zepsute.

Gość gość
Gejostwo to jest odchył i tyle. Ciekawe który gen jest zaburzony, że komuś się podoba ta sama płeć. Oczywiście laboratorium nie może ukazać takich wyników, bo to byłaby dyskryminacja tej frajerni p*********j. Ale osobiście nie chciałbym, żeby geje byli leczeni, przynajmniej nie z moich podatków.

Gość gość
Swoja droga dobrze, ze geje istnieja, wiecej lasek dla mnie, a oni niech sie wala w srake w domu, tylko niech sie nie caluja na ulicy bo im ryj opluje.

Gość Hetero_i_tyle
Homoseksualizm nie jest chorobą dlatego nie można go leczyć.Jak się spało na biologii to teraz można pisać bzdury na temat leczenia homoseksualizmu.

Gość gość
20.33 ale jakby lesbijki sie calowaly to juz by ci nie przeszkadzalo :) zreszta wyjedz z cebulandi na zachod to bedziesz ich widzial na codzien

Gość gość
Facetom tylko gejasy przeszkadzaja bo lesby to juz lubicie xD

Gość gość
provo

Gość gość
dziś Hahaha taaa na pewno więcej lasek dla ciebie xD

Gość gość
Ktos tam cos o lesbach pisal. Otoz nie, lesb nie lubie tak sam jak calego tego LGBT i innych chorych zboczen.

Gość Hetero_i_tyle
Najbardziej chorym zboczeniem jest nienawiść i brak zrozumienia drugiego człowieka.

Gość gość
ale fajne prowo sie udalo

Gość gość
Mnie też brzydzi. Bolesne jest też to, jak się milutko do kobiet zwracają :/ gdyby byli hetero to by tak nie było. A ja od razu myślę o ich zabawach w kupie ludzkiej. Te bakterie. Ochyda!!!

Gość gość
lubie lesbijki

Gość Gosc

Nie popieram gejostwa ale geje też żyją najgorsze jest wychowanie dzieci przez nich no i wogle choroby to masakra