Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być bardziej kobieca ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, nie mam faceta i nadal czuje sie jak dziecko a nie kobieta..... jestem drobna osobą, nosze rozmiar 34. Jeszcze nieraz mam problemy z jakimiś ala trądzikiem pomimo mojego wieku.... Ogólnie maluję sie tak bardzo delikatnie podkład puder mascara. Jeśli chodzi o ubrania to nieraz chodzę kilka godzin po sklepach i nic nie potrafię kupić pomimo że mam oszczędności na ten zakupy. Co radzicie?

Gość prawi 124
legginsy sa sexy.,,.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość scorpionadrink
po zdrowym i porządnym bzykaniu trądzik z twarzy zniknie na zawsze, będzie dobrze i trzymam kciuki !

Gość gość
szminka, szminka jest odpowiedzią na wszystko ewentualnie perfumy też albo wejdź na pinterest, instagram itp i wpisz sukienki, styl, dziewczyna, cute itp i się inspiruj

Gość scorpionadrink
na początek szminka może być na ustach kobiety ale w czasie całowania szminka jest zbędna , nie potrzebna , - dotykanie kobiecych nóg w pończochach lub rajstpopach cielistych zwykle się kończy tekstem od kobiety , ty chamie, ty świnio , ty lowelasie na co sobie pozwalasz , zabieraj te brudne łapsko z mojego kolana ty łobuzie i chamie, wychodzę z tej kawiarni , teraz i natychmiast , zapłać rachunek i więcej nie dzwoń do mnie, nie spotkamy się więcej bydlaku !

Gość gość
To cie spotkało? :P

Gość gość
scorpionadrink ty łapserdaku hehe

Gość gość
Srebrny nóż w różane zdobienia jest bardzo kobiecy, i pomaga wyrywać klejnoty :D

Gość KsioncChrabonszcz
Zrób zdjęcie na fejsa z zużytą, śmierdzącą podpachą.

Gość scorpionadrink
przez ostatnie kilka lat poszukiwania 'żony' , poznałem bardzo ciekawe 'przypadki' , poznałem lesbikę, która bardzo chciała mieć 'męża' , jako 'parawan' przed własną rodziną i ukrywała, przed najbliższą rodziną, że jest lesbijką i w końcu kobietę nakryłem, gdy się bzykała ze swoją koleżanką lesbijką ale ciekawszy przypadek poznałem, gdy się okazało, że jest 'hermafrodytą' , nazywana potocznie jako 'obojnak' , posiadam kilka fotek , razem i oddzielnie , gdy popatrzymy na fotki to nie oderwiemy oczu , włosy ma długie i kruczo-czarne i oczy zielone, dosłownie bóstwo , dopieo po trzech miesiącach się zorientowałem i zobaczyłem, że ta kobieta jest XXY , chyba wiadomo o co biega !

Gość zyczliwa 30 stkaa
pokaz nam swoje foto to Ci cos poradzimy. Jesli masz rozmiar 34 to faktycznie jestes bardzo drbna i pewnie wygladasz na 14-15 latkę., Ktoś ci doradza-leginsy...hmm...leginsy na dribnej anorektycznej mega chudej pupci...hmm no niezbyt sexy.Powiedziałabym ,ze to dziecko. Szminka...no niby tak,bardzo kobieca i sexy...ale czy Ona nie bedzie wygladac jak pomalowane dziecko? Pokaz nam fotkę:))) Co moge poradzic-wystrzegaj sie koloru blond-ktory odmładza ,ubieraj sie w sukienki i szpileczki dodają powagi i klasy.

Gość gość
to dawaj foto tego lesbijskiego bóstwa :P

A po co chcesz zmieniać siebie? Myślę, że przez kompleksy. Nigdy nie będziesz zadowolona dopóki się nie zaakceptujesz i nie pokochasz siebie samej. Ludzie potrafią robić sobie kilka operacji plastycznych, a problem, który mają w głowie pozostaje nadal. Dużo facetów lubi taki typ kobiet jakim jesteś. Kobiecość sama przyjdzie do ciebie za parę lat, gwarantuję.

Gość gość
scorpionadrink dziś masz za duze wymagania

Gość gość
Jeju jak ja nie lubię tych wulgarnych dziewczyn, które filmują swe tłuste (często) doopy i uda i wrzucają taki filmik na you tuba.. chyba wiadomo po co.. Nieskromne, bezczelne wręcz, rozwiązłe i przekonane o boskości swojej doopy. Żenada :O okropność ble.. wstrętne babska.

Gość Shoque
Dnia 10.03.2018 o 22:45, Gość scorpionadrink napisał:

po zdrowym i porządnym bzykaniu trądzik z twarzy zniknie na zawsze, będzie dobrze i trzymam kciuki !

Jestem zaszokowana, ze w XXI wieku facet nadal potrafi się zdobyć na wygłaszanie takich opinii przy ludziach. Mam nadzieje, ze po dobrym bzykanku i połamane nogi by Ci się zrosły, koleś.