Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kocha 40letni mężczyzna? Powiedzcie Panowie

Polecane posty

Gość gość
14.34 BUHAJ ROZPłODOWY!:DDD

Gość gość
Kiedyś jak byłam nastolatką to myślałam że taki czterdziestolatek to jak w tym serialu o inżynierze wygląda :D A i że seksu to już dawno nie uprawia :D

Gość gość
to raczej ośmieszenie a nie komplement :D

Komu co. Ja uważam że posiadanie sporych potrzeb to raczej skutek dobrego ogólnego zdrowia. Ale rozumiem, że faktycznie tutejsze nier***awe damulki, dla których sens związku polega na strzelaniu fochów o byle g****o, a seksu na prokreacji, mogą używać tego określenia jako obraźliwego.

Gość gość
Jak atak od razu :D Nie napinaj się tak bo cie sperma rozsadzi mózg :D

Gość gość
Ciekawa 99 . 36 letni facet albo ma ucietego albo załatwia sprawy seksualne w roksie i w kiblu . Podobnie jak ty . Niewiniątko . Ja znam takich facetów którzy walą konia codziennie kilka razy . Bo taka jest potrzeba młodego faceta . Bo 36 lat to młodzian .

Gość gość
21:46 Po prostu prawdziwe :)

Gość gość
gość dziś Ciekawa 99 . 36 letni facet albo ma ucietego albo załatwia sprawy seksualne w roksie i w kiblu . Podobnie jak ty . Niewiniątko . Ja znam takich facetów którzy walą konia codziennie kilka razy . Bo taka jest potrzeba młodego faceta . Bo 36 lat to młodzian X Nie potrzebuje walic konia bo w sexie nam sie uklada i to bardzo dobrze. Niektorzy w tym wieku tylko by sobie konia walili albo ******* wszystko co sie rusza. A u nas jest tak ze oboje pracujemy i gdy jedno z nas nie ma ochoty bo jest zmeczone rozumiemy to