Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chuj ludzie baluja piją żyją a ja jestem brzydki samotny i nie można ze mną poga

Polecane posty

Gość gość

A moja przyszłość jest straszna myślę jaki temat na dziś wrzucić rzuciłem piłkę to ostatnia lm jaka chce obejrzeć chyba że mnie zamkną lustra tez obcinam się jakoś i żyje w lustrze w przedpokoju i tyle to straszne pomoże mi ktoś ? Co robić w wolnym czasie

Gość gość
gość od luster ;)

Gość gość
Chce zajęcie i dziewczynę na którą się przerzuca jest jakaś ba kafe co pogada na gadu gadu

Gość gość
Idę Podladowac telefon pół h pomyślę nad tematem i życiem i bólem oraz przerzutem i brzydota eh ładuje

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Ale z cb wariat.

Gość gość
22 zaraz 23 no duży wariat idę spać i ta przeboleje chodź była chamska dla mnie i na końcu się śmiała za plecami niech się śmieje dalej

Gość gość
Tez odstawie te lustra i chuj zacisne żeby i robie dalej jak najwięcej kasy dalej zarabiać dziś pluje na niektóre dziewczyny strasznie się z tym mecze musze żyć jako też brzydki człowiek i tyle chyba brzydki dostawę to chyba

Gość gość
Czy to ty wczoraj zdjecie wstawiłeś?

Gość gość
Jutro będę biegać po parku skaryszewskim chyba albo nwm ... idę spać pomału tam się wyzyje aż nie zdechne tylko ze w pon do roboty wariat

Gość gość
Tak ja zaraz w kime idę bieganie mi pomoże tu na tgk mam obwodnicę ale nie chce tu biegać

Gość gość
Wiesz z czego jest twoja "brzydota", ze smutku. Na zdjęciu zdołowany smutny wykrzywiony grymas. Jakbyś się zaczął lekko usmiechać od razu wyglądałbyś lepiej. To wszystko co siedzi wewnątrz ciebie odbija się na twarzy. Nie dołuj sam siebie.

Gość gość
A ja tak nie uważam kładę się pewnie usne a ok 12 jadę gdzieś przebiec maraton na pola Mokotowskie może gdzies gdzie się rozpedze na masa aż nie zdechne ubioru się gorzej żeby nie popsuć ubrań będę biegać z godz mocno i odpoczywac przed robota

Gość gość
Kiedyś sam się przekonasz, że to co wyżej napisane to racja. Obstawiam że masz deprechę, a to bardzo wypacza widzenie samego siebie, nie tylko psycha, ale i fizycznie. Udanego biegania jutro.

Gość gość
Myje się ogarniam i jadę biegać w krótkich spodekach

Gość gość
buty załóż