Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkoholizm

Polecane posty

Gość gość

Piję od początku stycznia. Dzień w dzień. Upijam się niemal do nieprzytomności. Straciłem praktycznie wszystko. Dom. Wspaniałą dziewczynę i świetną pracę. Godzinę temu postanowiłem że już wystarczy. Mam takie delirium, że wydaje mi się że zejdę. Nawet nie wiem po co to piszę. Chyba szukam wsparcia. Współczucia? Nie wiem.

Gość gość
Zrobiles juz pierwszy krok powodzenia

Gość gość
Wiem przez co przechodzisz , maz alkoholik. Znam grono trzezwych alkoholików , jeżeli bardzo chcesz uda się. Poczytaj fora AA, zabieraj się za siebie , trzymie kciuki.

Gość gość
Nienawidzę alkoholików i nie szkoda mi ich, przez jednego mam zniszczone dzieciństwo. Wkurza mnie gadanie, że to choroba. Czyli ta choroba można usprawiedliwić wszelkie bestialstwo, okrucieństwo etc.? Autorze niech da Ci to do myślenia. Chcesz być bestia? Czy człowiekiem? Nie pozwól żeby te coś Tobą rzadzilo.

Gość gość
A chuuj tam. Otwieram piwo. Wytrzymałem 7 godzin. Wystarczy.

Gość gość
7:00 wcale mi Ciebie nie szkoda.

Gość gość
Trudno. Dziś znów się upiję. Może nawet odwiedzę moją eks. Nadal mam klucze. Niech wie suka, że będę ją dręczył do usranej śmierci.

Gość gość
Do wszystkich pokrzywdzonych w dzieciństwie przez alkoholików. Bardzo dobrze jeebane bachory. Bo się piwa nie można napić!