Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

600 Kcl

Polecane posty

Gość gość

Czwiczę od 3 miesięcy Kardio spałam co dzień 600 KCL co dzień Kardio i nie mogę schudnąć ani grama jedynie co to 400 Gram przybrałem mało jem i oczywiście mam dietę żadnych tłuszczy nic wszystko gotowanie i same kiśle i budyń do czasu a przeważnie owoce tylko skosztowuje i co mam zrobić ludzie pomóżcie czy co opisuje ile mam wzrostu 161 cm ważę 58 Kg i za c***a że się wyrażę nic nie mogę schudnąć za chiny tylko waga się trzyma a chce jeszcze 10 Kg schudnąć proszę o pomoc na prawdę mówię Czwiczę dzienie te Kardio bieżnia orbitrek schody ruchome i nic dwie godziny dzienie co dzień czy tę 600 kcl to mało czy co czy powinienem spalać ze 1000 ale ciężko będzie kurde to by ze 5 godzin zajęło a mówię w prost jestem wysportowany i się nie męczę . Proszę o pomoc

Gość gość
jestes facetem i masz 161 cm wzrostu? :D Gooofno wiesz o treningach po pierwsze, za duzo cwiczysz i organizm nie dosc, ze buduje mase miesniowa (dlatego waga nie spada, a moze wzrastac), to jeszcze pali bialko zamiast tluszczu

Gość gość
poza tym wyglada, ze cierpisz na ortoreksje- jedno z zaburzen odzywiania, do psychologa marsz na marginesie- facet ktory chce wazyc 48 kg... :O :O :O :O

Gość gość
A dlaczego“ wcinasz“tylko kisle i budynie....?przeciez to tylko skrobia i maka.Jedz zielone warzywa , nasiona straczkowe,zero bialej maki, cukru....