Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś mądrego na niedzielę

Polecane posty

Gość gość

„Mężczyzna bez satysfakcjonującego seksu staje się zgryźliwy i agresywny pod każdym innym względem. Tak właśnie działają sytuacje kryzysowe np wojna itp, gdy przez dłuższy czas brak jest seksu. Potem, jak się dorwie to gwałci, zabija etc. Tacy już jesteśmy. Satysfakcjonujący seks jet najlepszym afrodyzjakiem. Niestety w stałym związku szybko dosięga nas rutyna i bylejakość. Jak ci kobieta powie, że jej z tobą na tym nie zależy to jesteś od razu jakby wykastrowany, Tak w większości, niestety, działa małżeństwo. Zrobiłeś swoje czyli spłodziłeś dzieci i to było to czego kobieta potrzebowała do spełnienia się. Tak działa matka NATURA. Mówi się, że po 15-tu latach małżeństwa mężczyzna ,a dwie żony, tę którą poślubił i tę, która ma obecnie. W końcu zdradza on tę pierwszą z tą drugą i powoli przyzwyczaja się do niewierności. Najlepszym sposobem na poczucie się znowu chłopem jest nowa, obca, chętna i powabna, oraz aktywna w wymianie pieszczot samica. Wiem co piszę, bo mam już prawie 75 lat”

gość dziś (...) Niestety w stałym związku szybko dosięga nas rutyna i bylejakość. ggg Skoro rutyniarsko i byle jak podchodzisz do sprawy to się nie dziw, że musisz w niedzielę z rańca, walić takie farmazony :O

Gość gość
Giaa, a Ty wcale mnie nie znasz, nie wiesz jak podchodzę do sprawy i jakie są tego efekty, ale walisz slepakami. Tak dla zasady, aby komuś dopiprzyc.

Wnioskuję sobie i tyle, przecież nie napisałeś w tym porannym poście epopei narodowej i nie robisz sprawdzianu z tego, co?

W tego typu wpisach powinni ( Ci co wrażliwsi ) robić podpunkty, określić wyraźnie czego nie chcą zobaczyć w odpowiedziach :O Taki wewnętrzny ban. Jeżeli wpiszę: uważam, że jesteś cepem- BAN, uważam, że przesadzasz- BAN, myślę, że jesteś denny- BAN albo powinni wprowadzić opcje lajkowania komentów, wtedy zamiast chlipania i ubolewania można by było stwierdzić, z czym się autor "postu" nie zgadza tak naprawdę zanim przejdzie do określania wszystkiego " hejtem":O

Gość gość
Dopiprzyc, celowo tak napisałem. :) Giaa, ale mundrosci.

Ty wyżej, dzięki, przynajmniej wiem, że nie piszę w próżnię :D

Gość gość
Ale strzelasz ślepakami na oślep, oby wvsrac z siebie mundrosci.

Ale znasz mnie co? Ile tu siedzisz na przypale?

Gość gość
A ty mnie znasz? A jednak walisz do mnie te swoje teksty na oślep. Przypal se, to może wyluzujesz.

Jakie teksty durniu? :D Tylko nie mów, że uległeś tej ogólnej hejtopodobnej degrengoladzie? Już nic k***a nie można napisać nie można, bo zaraz jakiś zjeb się obudzi, że go dyskryminują :D

Gość gość
Oj Giaa, giaa dziecinko, ile ty masz lat? 15? Góra 20? Idź do szkoły i ogarnij się malolato.