Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu śpicie razem z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Czemu? Nie wspomnę o tym jak karmi się piersią albo dziecko jest chore. Po co spać z rocznym lub 2 letnim dzieckiem a mąż na kanapie?

Gość gość
Sprzedam zimówki do Żuka.

Gość gość
Langusta żywi się wyłącznie owocami morza, choć gdyby mogła, jadłaby dżem.

Gość gość
Czytała Krystyna Czubówna.

Gość gość
Nie spałam z dziećmi. Dzieci mialy swoje lozeczko i spaly obok naszego lozka. Corka jak byla troche wieksza to wlazila nam do lozka, ale nie wyganialismy jej, sama sie oduczyla. Synek w ogole nie lubi z nami spac, przychodzi do nas baaaardzo sporadycznie. Nigdy nie spalismy z mezem oddzielnie.

Gość gość
Nigdy w życiu nie spałam z dzieckiem. Nigdy.

Gość gość
Ja też nie!!! Kto Ci powiedział, że rodzice śpią ze swoim dzieckiem? Przecież takich nie ma? Ktoś Cię nieźle nabrał :D

Gość gość
Moja koleżanka spała ze synkiem do 14 roku i przestała spać z synem gdy ten w nocy włoźył jej penisa gdy spała . A spała bez majtek w krótkiej koszulce . Chociaż czasami wydaje mi sie źe ona tego oczekiwała od niego .

Gość gość
Pozdrawiam moją mamę.

Gość gość
U mnie każdy ma swój pokoj i swoje łóżko.

Gość gość
U mnie każdy ma swoje mieszkanie, nie rozumiem po co mieszkać w jednym mieszkaniu z dzieckiem.

Gość gość
Chyba każdy chłopak chociaż raz w życiu miał stosunek ze swoją mamą tak mi sie wydaje .

Gość gość
No dokładnie, znam matkę, która tak uzależniła swoje dziecko od siebie, że do 18-stki spała z nim w jednym mieszkaniu! Ja uważam, że czym szybciej się usamodzielni tym lepiej, moje jak miało dwa lata to nauczyło się mieszkać osobno a jak miało 5 to przeprowadziło się do innego miasta.

Gość gość
to i tak zbyt pózno bo moje od 3 roku życia utrzymuje się samo, teraz ma 7 lat i już spłaconą kawalerkę, widujemy sie tylko w święta

Gość gość
Po co ten sarkazm. Ja nie śpie i nie spałam z dzieckiem. Tylko w wyjątkowych sytuacjach jak np choroba. Natomiast znam osobę która spała z dzieckiem w pokoju a mąż u nich w sypialni. Dziecko miało kupiony monitor oddechu a spało na wersalce w łóżku. Więc matka śpiąc nie wiedziała czy oddycha czy nie. Takie błędne koło. Monitor za 500 zl mogła powiesić chyba jako ozdobę na łóżeczku.

Gość gość
Ja spalam do 1.5 roku bo karmillam

Gość gość
Moja córka ma rok i często śpi z nami. Bo budzi się w nocy i zasypia tylko jak ją ponoszę, albo wezmę do naszego łóżka. Nie mam siły wstawać, więc wolę ją zabrać do nas.