Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny! Pisze, bo widzialam mnostwo watkow dotyczacych rozstan i to jak sie to na was odbilo. Ostatnio tez zostalam porzucona przez partnera po rocznym zwiazku, wielka milosc, plany. Odechcialo mu sie, albo znalazl inna, tego sie nie dowiem nigdy bo wyjasnienia nie dostalam. Znaczy sie, "klotnie" ale klotnie sa w kazdym zwiazku i trzeba rozmawiac i dochodzic do porozumienia. No ale zostawil mnie, ja plakalam, prosilam ale bez skutku. I tu dziewczyny! Nie popelniajcie tego bledu co ja! Upokorzylam sie, osmieszylam i teraz widze jaka ja glupia bylam. Teraz sie z tego smieje. Nie zalamujcie sie, tylko kopnijcie go w d**e i niech spada jak najdalej! Musicie miec szacunek do siebie i skoro mowi "nie" to musicie sie od niego odciac definitywnie. Zero wiadomosci i telefonow! Bedzie bolalo na poczatku ale wierzcie mi, to minie! Teraz moj ex jest mi obojetny. Jak zateskni to bede mogla go z pogarda wysmiac. Zajmijcie sie soba, nowe ubrania, makijaz, jakas kawa z kolezanka, silownia. Mi to wszystko pomoglo i odzyskalam wiare ze jeszcze bede z kims szczesliwa. Nie zalamujcie sie, nie warto sie przejmowac frajerami! Zobaczycie ze zatesknia ale wtedy bedziecie juz w pelni wyleczone. Tego kwiatu pol swiatu! :) Trzymajcie sie!

Gość gość
Zastosuj się do tego sam, bo przecież dostałeś skutecznego kopa od tej, której ponoć nie kochasz a ciągle latasz za nią, mimo posiadania narzeczonej i.kochanki oddalonej mającej tez swojego narzeczonego?

Gość gość
część ja facet byłem taki sam jak ty . upokożyłem się przed nią. jest mi cholernie ciężko. ty kobieta ja facet. bardzo chciałbym z kimś pogadać ale przez tel.