Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

akcja znajomej z pracy

Polecane posty

Gość gość

Facet mojej koleżanki z pracy kupił zestaw talerzy. Jej się te talerze mocno nie podobały, nie pasowały do kuchni itp. Powiedziała, że nie będą ich używać. Jakiś czas potem byli z wizytą u jej teściowej ( której nie znosi), wróciła nabuzowana, zrobiła mu scenę w czasie której wyjęła cały komplet talerzy z szafki i systematycznie jeden po drugim się z nimi pożegnała. On na początku starał się ją powstrzymać, ale szybko się zorientował, że to nie ma sensu. Od połowy to już oboje się śmiali, a ona chodziła po kuchni i machała nimi o podłogę. Twierdzi, że dawno się tak dobrze nie poczuła, podziałało to na nią oczyszczająco, totalnie się rozładowała przy tym. No i jeszcze podobno był super dźwięk o tą podłogę. Co myślicie o takim zachowaniu? Zrobiłybyście tak?

Gość gość
To juz bylo, czytałam o tym. Po co powtarzasz temat?

Gość gość
Po cholerę zakladasz chyba 3 raz ten sam wątek? Liczylas na to ze się pokloca o ta akcje z talerzami i boli Cie ze się z tego śmiali zamiast się rozstac? Bo pewnie chcesz tu przeczytać ze ta Koleżanką jest nieobliczalna furiatka

Gość gość
Dziwne, ze tak dlugo o tej sytuacji myslisz, cos tutaj jest na rzeczy. Nie bez powodu zakladasz 3 razy ten sam watek. Nie masz swojego zycia, swoich spraw? Po co do tego wracasz kolejny raz?

Gość gość
Bo autorka uważa ze taka furiatka jest niegodna posiadania faceta i wkorfilo ja to ze po tej akcji facet nadal z nią chce być, a nawet nie pokłócili sie mocno tylko później już smiali się z tego. Autorkę to uwiera i pewnie jest sfrustrowana :D

Gość gość
ile razy to jeszcze napiszesz goopia tzippo?!!!