Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem wchdoze na sympatii na profile dziewczyn np takiej 26 letniej

Polecane posty

Gość gość

i widze ze pisze ze interesuja ja faceci w wieku 24-30 lat troszku smutno mi sie robi, jak ona mi sie podoba a ja mam lat 38 ale i tak do niej napisze jedna wiadomosc, moze zrobi dla mnie wyjatek

Gość gość
Nie zrobi, zapewniam Cię.

Gość gość
ciekawe ile masz lat naprawdę autorze/autorko tego kiepskiego projektu

Gość gość
Właśnie czemu faceci myślą, że jak kobieta określa granicę wiekową to można do niej pisać jak się jest 10 i więcej lat starszym. Rok czy dwa spoko ale kuźwa 8 lat? Przez to skasowałam konto na Badoo bo same 35letnie dziady do mnie wypisywały

Gość gość
a jak w ofercie pracy spelnieasz 80 % wymogow ale nie 100%, to nigdy nie aplikujesz?

Gość gość
Nie? Po co aplikować, skoro się nie spełnia minimalnych warunków opisanych w ofercie? Debila z siebie robić i marnować czas HR'owca. Tak samo jest z portalami randkowymi. Mam w profilu opisane, nie chcę małżeństwa, dzieci, ślubu, nie szukam seksu, chcę tylko pogadać i co? Piszą świętojebliwe prawiki,******cze, wszystko na raz, a pogadać nie ma z kim.

Gość gość
Jednak wiek to jest najważniejsze kryterium jak dla mnie. Po to zamieszczam dokładny przedział, żeby go przestrzegać. Zero wyjątków.

Gość gość
Ja też założyłam konto na Twoo żeby tylko pogadać ale same żbiki wypisują albo właśnie dziadki pod 40ke i ciągle tylko żebrają o kamerkę, a mam wyraźnie zaznaczone, że chcę tylko popisać

Gość gość
a takie kryteria jak wyglad, osobowosc, charakter, wyksztalcenie, inteligenja, pdoejscie do zycia, poczucie humoru, zaerobki, hobby, podejscie do zwiazku nie sa wazne? wg mnie sa wazne i wazniejsze niz kilka lat w jedną czy w drugą strone :)