Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

Brak chęci do życia

Polecane posty

Gość gość88

Cześć!!! nawet nie wiem co napisać,przed chwilą przeglądałam strony dla samobójców,ale tak naprawdę chcę żyć. tylko nie potrafię znaleźć powodu:( jako nastolatka zachorowałam na depresję. psychiatra,leki,ale... leki brałam 3 dni,miałam przy sobie cudownego chłopaka,który był i uwierzył w to,że potafię. moje życie nigdy nie było łatwe. brak konkretnego wykształcenia,długo bez pracy,ogólnie ciężko. byłam w kilkuletnim związku,który też był trudny. rozstaliśmy się z hukiem. chorowałam,okazało się,że raczej nie będę mogła mieć dzieci. on już miał inną. chciałam wrócić. kontakt się urwał. po kilku miesiącach się odezwał. z mojej strony uczucie odżyło. tylko zaczęło być ciężko w życiu. ciężka praca,brak czasu. mnóstwo nerwów. on dalej był z nią. ostatnio przez przypadek dowiedziałam się,że spodziewa się dziecka. przestał się odzywać,kiedy go zapytałam,czy to prawda. wiecie co jest smutne? że będąc z nim może jeszcze mogłam mieć dzidziusia... 2 razy pod rząd zaliczylibyśmy wpadkę...kupił tabletki "po",jedna po drugiej.Nie potrafię opisać tego bólu:( wzięłam narkotyki (nie,nie jestem narkomanką),chciałam zabić ból,nic nie czuć. wzięłam kilka razy i sama siebie oszukuję,że pomogło.napiszecie mi,że to depresja.pewnie macie rację.tylko ja nie chcę się otumaniać tabletkami.one nie wyleczą bólu w sercu:( ja nie widzę siebie za rok. jestem beznadziejna,wybrakowana:(

Gość gość
to mysli ze jestes beznadziejna to nie sa twoje mysli ale demonów odeszłas od boga nie modlisz do spowiedzi nie chodzisz albo zle sie modlisz depresja choroby psychine takze pochodza od demonów odsłuchaj https://www.youtube.com/watch?v=8yLO-VqIrKs