Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakim prawem bydło pisowskie i kler pozbawiaja polaków rozrywki w niedziele

Polecane posty

Gość gość

i chca bysmy chodzili do swiatyn belzebuba dawac na tace wy k***y pedofilskie

Gość gość
prawem demokracji , tak ludzie z solidarności czyli związki zawodowe chcieli to maja załóż partie np praca czyni wolnym i obiecaj im ze jak cie wybiora to ludzie beda pracowac do smierci zlikwidowac emerytury a zostawic tylko renty

Gość gość
Wyluzuj. Sumerowie 4000 lat temu wymyslili 7-dniowy tydzień z niedzielą poświęconą słońcu, a żydzi to od nich zapożyczyli, nie po to, żebyśmy teraz ganiali po supermarkecie. Rilaks ;)

Gość gość
Wolna niedziela to wynalazek pogański, ale kogo to obchodzi.

Gość lelumpolelumcc
Nie mieszkam w polsce i mam ogólnie gdzieś co tam się dzieje. Wybrali sobie to mają co mają.

Gość gość
Wolna niedziela dla Polakow, todzien na poznawanie nowych rozrywek tj. kino, teatr, muzea, plebs tego nie pojmie, bo jego jedynym celem jest konsumpcjonizm 🖐️

Gość lelumpolelumcc
Wczoraj widziałem film z demonstracji w Niemczech, konkretnie były dwie , była policja i ludzie chodzący z piwem w butelce i oczywiście demonstranci. W polsce zakaz picia alkoholu pod chmurką hahaha gorzej jak za komuny. Polska cofa się do średniowiecza, bagno jak hoooooj.

Gość gość
Muzea w moim mieście juz znam na pamięć, chodzę często w dniu wolnym od opłat i nie jest to niedziela. Wszystkie bilety do teatrow, kin, filharmonii są najdroższe własnie w niedzielę. Rozumiem, że jak ktoś sie pławi w szmalu to nie musi się z tym liczyć, ale nie kazdy jest takim krezusem.

Gość gość
j. kino, teatr, muzea, plebs tego nie pojmie x muzeum srania i pierdzenia chyba, w moim mieście sa 3 niesamowicie nudne gowniane muzea, w ktorych nic sie nie dzieje, muzeum wsi, muzeum typowo o naszym miescie juz nie bede pisala jakim bo to wstyd i trzecie muzeum ''sztuki'' , badziewne obrazy, czasami robia tam jakies ''pokazy sztuki nowoczesnej'' x we wszystkich bylam wiele razy i po co mam chodzic z nowu, teatr wystawia ciagle debilizm dla dzieci i szkół, zadnej opery filharmonii u nas nie ma a chetnie bym poszla do opery, kino buhaha nie mam zamiaru placic 20 zł za jakas szmire smoleńsk czy inne ocenzuorwane filmy jak to w polsce bywa, pisowcy z tvp ocenzurowali w styczniu film ''debiutanci'' kompletnie powycinane sceny, wyciete bo ojciec glownego bohatera jest gejem i to na jego historii opiera sie film, kurski ciul nie mogl tego wytrzymac i zrobil gowno, boze kto spłodził takie gów-no ludzkie :D ale wy sie w gó-wnie lubicie babrać wiec miłej zabawy ;) aha i carrefour juz bedzie zwalniał ludzi, tak sie skonczy zakaz handlu

Gość gość
Carrefour wycofuje sie z Polski i wiadomo to od conajmniej 3-4 lat, wiec żadna nowość :D Zamiast narzekać, znajdzie sobie jakas rozrywkę. Ja np. dzisiaj ryby, a później na grill z nią 🖐️

Gość gość
Łowienie ryb jako rozrywka? Chyba dla emerytów albo ograniczonych intelektualnie.

Gość gość
gość dziś x Rozumiem, że rozwinięcie intelektualne to płacz w necie, bo galerie są zamknięte. Gratuluje zainteresowania 🖐️

Gość gość
Ja nie płaczę w necie, a juz najmniej z powodu zamknięcia galerii, tumanie :D

Gość gość
Co ja mam teraz począć? Towar wielokrotnie używany nazwał mnie tumanem... 😭

Gość gość
Poki co to galeria mają być otwarte, nie będzie można tylko zrobić zakupy,

Gość gość
Nie jestem towarem, ty gówniany głąbie z kupą zamiast mózgu. Towarem jest twoja matka prostytutka.

Gość gość
gość dziś [12:06 Typowe lewactwo. Plakac, ze galeria zamknieta a potem wyzywac innych, ktorzy zwroca na to uwage a i zaklamywanie rzeczywistosci. Typowe cechy lewaka.

Gość gość
Robie zakupy w tygodniu i mam w d***e sklepy otwarte w niedziel zwisa mi to jak kilo kitu wole na ryby jechać i powdychać troche tlenu zamiast spalin samochodowych ło:-P

Gość gość
głosowałaś na PiS to teraz masz :-D a będziesz miec jeszcze lepiej :-D

Gość gość
Do 16:39 nim coś napiszesz to pomyśl myślenie nie boli to właśnie za komuny sklepy w niedziele były zamknięte, więc zwolenników handlu w niedziele nie wyzywaj kretynie od lewaków.