Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też macie biegunke przy okresie?

Polecane posty

Gość gość

Pół biedy jak to sobota czy niedziela ale na tyg jak jestem w pracy i zaczyna mi sie@ jest to meczace.Czasem mam dzien przed ale przewaznie albo pierwszego dnia albo drugiego

Gość gość
Czasem pierwszego dnia ale ostatnio jakby mi przeszło bo już dawno nie miałam

Gość gość
Nigdy tak nie miałam.

Gość gość
Jak mam możliwość mocne skurcze w czasie @ to mam i biegunke

Gość gość
Ja mam , do tego baaardzo obfite miesiączki. Masakra, nic tylko z WC nie wychodzić

Gość gość
Tak, zawsze mam biegunkę przy miesiączce. Dobrze, że teraz już chociaż nie pracuje, bo miałam przez to problem jak byłam w pracy.

Gość gość
Nigdy mi sie to nie zdarzyło

Gość gość
Zazwyczaj tak. Szczególnie w pierwszy dzień. Natomiast jak stosowałam antykoncepcje to już nie.

Gość gość
Jeśli bierzesz środki rozkurczowe, to masz. Mnie bez nich się nigdy nie zdarzyło.

Gość gość
Raczej mam odwrotny problem ;-)

Gość gość
Tak , mam biegunke albo straszne gazy, do tego bardzo obfite krwawienia i kilka dni przed miesiaczka straszne bole kregoslupa , tak straszne ze potrafie plakac , chodzic nie moge , schylenie sie po cos lub zaladowanie zmywarki to dla mnie tortury, ostatnio lzy mi z bolu w pracy same ciekly

Gość gość
Tak mam biegunke zawsze. A pracuje na kasie wiec mozecie sie domyslec jak na mnie patrzy kierowniczka i dziewczyny:-( 3 pierwsze dni tak mam. Do tego taki okres ze gruby tampon i 3 podpaski jakby cos bokiem poszlo. Kiedys mialam taki ze zanim dojechalam do roboty to szlam do babci ktora mieszkala obok i musialam sie myc a w pracy co 30 min zmiana tampona. Potrafilam krwawic tak pol roku a wg badan bylam zdrowa. Z tamtej pracy wywalili mnie bo naprawde nie moglam zyc z tym krwawieniem

Gość gość
Mozecie sie smiac,ale ja przez takie obfite okresy zrezygnowalam z pracy na produkcji,choć byla to latwa praca manualna,ale nie mozna bylo odejsc od stanowiska pracy..Poszlam na ochrone,spaceruje po obiekcie,wszedzie sa piekne toalety,w kazdej chwili mozna skorzystać ;-) Wiec wreszcie zero stresu

Gość gość
biegunka zazwyczaj jest gdy są bolesne skurcze, ja zawsze biorę jakiś ibuprom max gdy coś zaczyna się dziać i to pomaga nie mam wtedy ani skurczy ani biegunki

Gość gość
Straszne macie te okresy w sensie pod względem obfitości. Ja mam taki ze mogę z wkładka chodzić.

Gość gość
Tak jak poprzedniczki, przy mocnych skurczach bywa rozwolnienie. Ale jak wezme tabletki rozkurczowe i przeciwbolowe to mija.

Gość gość
Ale to tez ponoc niedobre jak sa skąpe. I tak zle i tak niedobrze. Dobrze ze udało Ci sie gościu znalezc prace w ochronie. Ja na produkcje tez nie wybieram sie. Maz robi i nie mozna odejsc od maszyny ,tylko na przerwe. To mi by po nogach juz leciało. Co pol godziny zmieniam grubego tampona :-( i podpaski wkladam i tez zalane :-( juz mam dosc. Chce menopauze a mam dopiero 30l

Gość gość
Ja nie biore srodkow rozskurczowych a biegunke przy okresie mam czesto.

Gość gość
Ja Już na dzień,dwa przed okresem mam biegunkę. Trwa zazwyczaj 4dni. Najgorsze sa pierwsze 2dni,tragedia. Człowiek boi się z domu wyjść,ciągle coś w jelitach jeździ.

Gość gość
dziś to nie dobrze, konsultowałaś to z gin?

Gość gość
19:47 a macie dzieci? Mi lekarz powodzial że się wszytko unormuje po ciąży....

Gość gość
dziś a probowałaś brać nospę czy ibuprom jak już coś zaczyna "jeżdzić"? powinno pomóc

Gość gość
20:07 tak. Nie z jednym. Wszyscy twierdzą że to normalne. Że jedna kobieta ma takie druga takie.

Gość gość
dziś no to masz farta

Gość gość
19:47 a macie dzieci? Mi lekarz powodzial że się wszytko unormuje po ciąży.... x Pitolenie. Nie unormowało się.

Gość gość
Tak, mam 2 dzieci

Gość gość
20:07 mam dziecko i nic sie nie unormowalo.

Gość gość
Jakiejś strasznej biegunki to nie, ale rzeczywiście ciut luźniejszy przelot :-D Wszystko się kurczy to i jelita mocniej pracują.

Gość gość
Też mam ten problem. Z biegunką, bo obfitość okresu myślę że w normie. Rok temu urodziłam pierwsze dziecko i jeszcze nie dostałam miesiączki. Mam nadzieję, że jak przyjedzie to okres będzie krótszy, bo zawsze tydzień się męczę. U was się cokolwiek zmieniło po porodzie jeśli chodzi o okres?

Gość gość
Tez mialam bardzo obfite miesiaczki ktore trwaly minimum 2 tygodnie. I to wszystko zaczelo sie po 1 ciazy,po drugiej ciazy dostalam okres po 8 miesiacach i jest lepiej.