Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janek1999

Bisexualizm?

Polecane posty

Hej, (wiem ze to forum dla kobiet ale nie wiem za bardzo gdzie napisać) mam 18 lat i od trzeciej klasy gimnazjum coś się we mnie zmieniło. W tamtym okresie miałem swoją miłość, oczywiście płci żeńskiej. Gdy się rozstaliśmy, a ja przestałem się nad sobą użalać coś się we mnie zmieniło. Zaczęli mnie ciekawić inni chłopcy, zarówno z klasy jak i przypadkowi na ulicy. Zacząłem się zastanawiać czy nie jestem homosexualny. Moje wątpliwości rozwiał na rok okres w którym jestem teraz, mianowicie liceum. Mam w klasie dziewczynę która bardzo mi się podoba. Gdy z nią rozmawiam czuję się swobodnie, jednak jakby inaczej niż gdy rozmawiam z innymi dziewczynami, jakbym coś do niej naprawdę czuł. Jako argument przeciw mojemu heterosexualizmowi jest to że z kolei w klasie o rok ode mnie młodszej jest chłopak od którego nie mogę oderwać wzroku na przerwach. Nie będę ukrywał że podoba mi się, tak po prostu, tak samo jak ta dziewczyna z mojej klasy. Jeżeli chodzi o lekcje W-F to mamy łączenia z dziewczynami, wtedy naprawdę nie mam pojęcia co mam zrobić. Proszę o jakieś wskazówki co mogę zrobić, czy udać się do psychologa, czy po prostu żyć jak dotychczas. Może to z czasem minie?

Gość gość
nie wiem jak można być pedałem :O serio pociągają cię ku/tasy innych facetów?

Gość gość
Autorze, wychowywałeś się bez ojca? Lub masz z nim złe relacje?

"Autorze, wychowywałeś się bez ojca? Lub masz z nim złe relacje?" Z ojcem mam dobre relacje.

Gość Teppic    No1
Ciesz się niemal podwojeniem dostępnych opcji :D

Gość Bisex
15:42 Skoro nie rozumiesz tego ze kogos moga pociagac kotasy i jest to dla ciebie wstretne to mam nadzieje ze za kazdym razem gdy z jakas kobieta idziesz do lozka mowisz 'teraz wloze ci ten obrzydliwy, brzydki narzad, nie rozumiem jak moze cie to pociagac''. Skoro kobiety to lubia to zrozum ze my tez mozemy.

Gość gość
Mlody, zagadaj do tej laski :) A do chlopaka lepiej nie, bo moze byc przypal i wyjdzie na jaw ze nie jestes hetero. Chyba ze masz tolerancyjnych znajomych, albo jesli wiesz ze on takze jest bi/gej. Jesli szukasz chlopaka to bezpieczniej przez internet :) Moge Ci podac strony.

Gość Bisex
To ja przed chwila, zapomnialem sie podpisac

Gość gość
" Skoro kobiety to lubia to zrozum ze my tez możemy" x nie rozumiem i nie muszę rozumieć ponadto co innego gdy pociąga to kobietę, co innego gdy faceta 🖐️

Gość Zuzanna Amelia  æ
Autorze - Troche nie moja dzialka ale chetnie Ci odpowiem. Przede wszystkim wydaje mi sie , ze jestes jeszcze na tyle mlody aby wlasna seksualnosc ksztaltowac. Duzo mlodych ludzi zachwyca sie osobami tej samej plci. To dotyczy i dziewczyn i chlopakow. Na pewno zetknales sie z kolezankami zakochanymi w jakiejs znanej aktorce czy modelce. Nie ma to nic wspolnego z orientacja seksualna. Zakladam , ze wlasna inicjacje masz nadal przed soba ? Poza tym musisz wiedziec , ze istnieje cos takiego jak "homoseksualizm fizjologiczny". Wystepuje u osob , ktore same nie rozpoczely jeszcze pozycia seksualnego albo u niektorych osob z dlugotrwala abstynencja seksualna. Czesto w srodowiskach zamknietych gdzie dominuje tylko jedna plec. Z tego co napisales nie wnioskowalabym o orientacji. Zadnej orientacji. Mysle , ze jest na to za wczesnie i za malo sie w Twoim zyciu seksualnym wydarzylo aby wyciagnac taki wniosek. Zyj dalej i obserwuj siebie. Twoje cialo na pewno powie Ci kto i co najbardziej Cie pociaga i w jaki sposob.