Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie dolegliwosci we wczesnej ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak 8 tyd bole podbrzusza, obolałe piersi, wrażliwość na zapachy, poranne mdłości bez wymiotow bóle głowy wieczorem wzdęcia zmęczenie moglabym spac i spac ale narazie chodze do pracy wiec nie mam jak w dzien ale po pracy odsypiam Mąż sie smieje ze spie jak niedziedź Sporo

Gość gość
Brak miesiączki i tyle.

Gość gość
Od 7 tygodnia wymioty wymioty wymioty wymioty mdłości , brak siły spanie pod 20 godzin na dobę . Przez 3 tygodnie nie wychodziłam z domu bo nie mialam na nic sily . Tak miałam do 17 tg ciazy .

Gość gość
Autrko jestem w 8 tyg i od 5 tyg mam mdlosci mdłości i mdlosci. Wymiotowalam tylko 2 razy. Spac bym mogła cały czas, ale mam juz 1 dziecko w domu więc "nie da się" :-P poza tym kazdy zapach smierdzi dla mnie, nie mam na nic apetytu. Piersi bolą, ale dla mnie to najmniej przykry objaw. Chciałabym móc zacząć normalnie jeść.

Gość gość
Mdłości, czasami wymioty, zmęczenie i senność, metaliczny posmak w ustach, wrażliwość na zapachy.

Gość gość
Mdłości i wymioty przez całą dobę. Wstręt do wielu potraw, nadwrażliwość na zapachy, senność, ogólne osłabienie. Przez całą dobę czuję się jakbym miała gigantycznego kaca albo grypę żołądkową. Nie mam siły wyjść po schodach na pierwsze piętro. Jak podnoszę się z łóżka, to cała się trzęsę, bo taka jestem słaba.