Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wiodą życie stare panny

Polecane posty

Gość gość

co robicie na co dzień ?

Gość gość
Cóż, rano wstaję do pracy, po pracy jadę do drugiej 3 x w tygodniu, jak jest poniedziałek albo piątek, to po pracy mam zakupy, czasami się widzę ze znajomymi na chwilę i dom. W weekendy najczęściej siedzę sama, bo chcę odpocząć, porobić coś w domu. W tym tygodniu w piątek byłam ze znajomymi na piwie, a w sobotę w teatrze z przyjacielem. Tak wygląda moje życie - jestem starą panną.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Przyjmuję pacjentów

Gość gość
Ok. ale ile masz lat

Gość gość
Codziennie praca, od 5 rano przez kolejne 4 godziny przy komputerze, po czym długie wyprawy z psem i - zależnie od dnia - książki, kurs tańca, lekcje gry na gitarze i języka japońskiego, wyjazdy za granicę, teatr, basen, paintball, książki. Doskonalenie sztuki kulinarnej. Rozwój osobisty i poszerzanie horyzontów, ogólnie. I nikt nie ogranicza, nikt nie truje, nikt nie sprawia problemów. Ludzi w życiu jak najmniej, i nie umierać :P

Gość gość
Lekce na gitarze,japoński,poprzedniczka teatry,przyjaciel,no nic tylko być starą panną :-)

Gość gość
Robię co chce, jak chce, kiedy chce. Wyglądam jak chce. Nie muszę się martwić że nie jestem idealna albo że wstałam i wyglądam jak göwno. Nikt mi niczego nie zabrania, nie robi fochow, scen zazdrości, nie nudzę się ze sobą.

Gość gość
20:04 Szczerze... zajmowałabym się tym wszystkim nawet mając partnera. Sęk w tym, że wszyscy moi byli wegetowali i chcieli mnie ograniczać, ciągnęli w dół, byli jak kule u nogi. Nie spotkałam na swej drodze mężczyzny otwartego, chcącego doświadczać życia... trochę żal, no ale cóż.

Gość gość
Nie pracuję. Wstaje o 11:00, czasem wcześniej. Stoje przy garach, cały dzień leci tv. Zaglądam na kompa. Moje jedyne wyjście to do biedronki i spowrotem. Raz na kilka mies robie wypad na basen albo do kina. A tak to całymi dniami gnije w domu. Znajomych nie mam