Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro wpłaty Paypal

Polecane posty

Gość gość

Hej, wystawiłam pare rzeczy na Allegro i zaznaczyłam opcje wpłaty przez PayPal - wiem, ze jesli rzecz zostanie zakupiona, dostanę powiadomienie. Nie podawałam swojego numeru konta, wiec moje pytanie - jak przelać te kwotę na konto? Czy w opcjach gdzies moge juz wpisać swój numer rachunku?

Gość gość
Proszę o odpowiedz.

Gość gość
a nie masz PayPal? :)

Gość gość
20:23 nie wiem czy mam:D przy wystawianiu aukcji (wcześniej nie sprzedawałam) nie miałam zadnego pytania o nr konta ani nic, zaznaczyłam, ze moze byc ta wpłata internetowa (wiem, ze z tego tytułu pieniadze sa od razu i mozna wysyłać), pytam, bo kiedys tu czytałam Podobny temat, ze dziewczyna otrzymała powiadomienie, ze kupujący zakupił i wpłacił, a ona wysłała towar, ale pieniędzy nadal nie miała na koncie bankowym - ktos jej poradził, ze musi tam zaznaczyć wypłać i dopiero wtedy pieniadze idą na konto.

Gość gość
Musisz mieć nr konta wpisany na allegro i zweryfikowany przelewem, ale to nie jest PayPal tylko payU :)

Gość gość
Może PayU, masz racje pewnie. To ide z tym nr konta zobaczyć co i jak. A jak sie dokonuje tej wpłaty z payu na konto, podpowiesz?

Gość gość
Dziękuje dobra duszyczko:) weszłam na saldo i wypłata i mam aktywne payu, moze dlatego, ze kupuje i płace payu, bo mam numer konta swój i chyba automatycznie przez to uaktywniło sie payu:)

Gość gość
Proszę bardzo :) Zycze miłego wieczoru :)

Gość gość
Wzajemnie:)