Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stałem się agresywny

Polecane posty

Gość gość

Odkąd skończyłem około 30 lat dzieje się ze mną coś dziwnego. Zrobiłem się jakiś agresywny, boję się swoich reakcji, ranię najbliższe mi osoby, od tego czasu rozpadły się moje 2 związki. Jestem załamany, nie wiem skąd to się bierze, nie wiem co robić, żeby tak nie było.

Gość gość
ale czym spowodowane?

Gość gość
bo nie rozumiem, że do pewnego momentu byłem spokojny, normalny, a w pewnym dość późnym wieku nagle się dość mocno zmieniłem, jakby stał się kimś innym.

Gość gość
up

Gość trybik
Większość z nas jest agresywna bo agresja jest w naszych męskich hormonach testosteron jest za nią między innymi odpowiedzialny. Oprócz testosteronu masz też rozum który powinien umieć ocenić sytuację.

Gość gość
Psychiatra, będzie gorzej

Gość gość
Kiedyś czytałam ze człowiek się zmienia,bo wraz z latami umierają jakieś komórki, tkanki czy coś, na ich miejsce pojawiają sie kolejne które zmieniają np ulubione jedzenie,nawyki itd ze jak smakuje rosół to po kilku latach smakuje ogórkowa przez to ze zaszły w organizmie zmiany.Nigdy nie wiemy co przyniesa kolejne doświadczenia,zmiany w organizmie itd. Przeważnie wybuchamy gdy coś nas żre, i nie radzimy sobie z tym