Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam sama w ciazy.

Polecane posty

Gość gość
Napisałam komentarz dla autorki, ale skasowalam, ponieważ obiecałam sobie że nie będę oceniać i krytykowac ludzi tym bardziej chorych.

Gość gość
Teraz masz matkę i siostrę? A pisałaś, ze nie masz rodzicow, nikogo:O albo jestes prowokacja, albo jestes az tak bardzo chora. Nie rob dziecku piekła z zycia, noworodek ma największe szanse na adopcje.

Gość gość
No bo co to za rodzice gdy z ojcem nie utrzymuje kontaktu a zmatka nie mam najlepszego kontaktu

Gość gość
22;41Piszesz ze moglam pomyslec wczesniej zanim zdecydowalam sie na to dziecko .taa latwo ci powiedziec przy chorobie sie robi rozne rzeczy malo przemyslane lub niedokonca swiadome zdrowa osoba by nigdy nie podejmowala pochopnych dziwnych decyzji ale teraz juz zapozno na medytacje.

Gość gość
Pamietaj ze dziecko nie jest niczemu winne , ze ma takiego ojca i pamietaj ze to tez twoje dziecko.Zastanow sie czy mimo ze masz przykre doswiadczenia ze swoimi rodzicami bedziesz mogla otoczyc je miloscia.A tamtego dupka mozesz podac o alimenty

Gość gość
Pochodze z rodziny gdzie nigdy niebylo milosci zgody tylko pelno nienawiesci z siostra sie klocimy a nawet dochodzi do pobicia nie mam w niej wsparcia ani zrozumienia to dla mnie taka gruba k***a ktora tylko spi zre w d***e ma moje problemy i mnie i szukalam milosci na sile przez internet no i mam faceta debila wniosl o rozwod i dziecko w drodze niechciane niekochane.Ten facet ma na wszystko wywalone po rozwodzie bedzie dalej zyl swobodnie i chodzil se na d*****.Niebede robic z siebie samotnej matki meczenniczki.