Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę sie pogodzić, ze mamy gorzej niz Niemcy

Polecane posty

Gość gość

gorsze pkb gorsza reputacja na arenie międzynarodowej k****, wszystko, załamana jestem;-((

Jak będziesz mieć forsę to możesz to zmieć w typowy dla stereotypowego Polaka-zarobić a następnie walnąć kilka solidnych atomówek w Niemcy-wtedy Polska będzie bogatsza:D.

Gość gość
nie zerobię tego, bo nie nienawidze ludzi ale z chujiwa pozycja polski si enie moge pogodzic

Gość gość
Bo mieliśmy takich wybitnych polityków, i dalej mamy. Ale nie smuć się, oni się nie smucą tylko nagrody sobie za wybitne zasługi dla kraju rozdają.

Gość gość
nienaiwdze naszych politykow chujow k****, wieczny wschodni kompleks, ze nikt sie z nami nie liczy, bo mamy glupów u władzy

Gość gość
niemcy ze swoimi problemami wewnetrznymi . czy uformowany został juz rzad po tylu msc od wyborów? czy pozbyli sie juz uchodzcow? w du.pie mam niemcy. degeneraci.

Gość gość
oni się nie pozbywaja uchodzców, tylko ich przyjmuja, nie jak bezczelmni my, sami wyjeżdzamy do innych krajow, a jak ktos chce do nas to ma kopa w dupę na dzien dobry

Gość gość
zlotko my nie terroryzujemy i nie wysadzamy rozjedzamy po promenadach ludzi. nie dla uchodzców ktorzy sa nam obcy kulturowo, inna kultura prawna. juz i tak tyle ukrow przyjelismy. gdzie nie pojde do kawiarni to ukrainki. na biedne nie wygladaja. o co tu k****a chodzi.

Gość gość
No nic, trzeba by wywołać ze 2 wojenki, ograbić ofiary, wycisnąć z nich wszystko jak sok z cytryny, nawet zęby złote powyrywać, wywalić ich na przymusowe roboty dla polskich firm, przesiedlić resztę albo pozabijać (wyjdzie taniej) pozgarniać majątki. A po wojnie stworzyć międzynarodową organizację, w ktorej będziemy zarządzać energią, węglem i stalą oraz stworzyć własny bank, który w większości będzie zarządzał funduszami nowej struktury ....i już ;)

Gość gość
trza miec cos a la rodzine rotschildow u siebie :D a my z żydami na bakier :D

Gość gość
Niemcy mają może i większe PKB , więcej zarabiają ale nic w przyrodzie nie ginie mają też niemieckie kobiety. Ja tam wolę mniejsze PKB i polskie kobiety (oprócz tworów feminopodobnych)

Gość polska afryka dzika
Polska to trudny kraj, często burdel ( i nie tylko o tabuny panienek do towarzystwa chodzi ) , brak ładu, lud polski często ciemnota, nieobyci, prości, naiwni, łatwowierni, to widać od polityków w dół, jeden wielki kołchoz. Niestety dopóki nie wymrą ludzie z poprzedniej epoki to nic się nie zmieni ( a musi się zmienić cała mentalność ludu ) , może za 5 pokoleń czyli 100+ lat, MOŻE.

Gość gość
Kuźwa, przeciez wiekszosc z nas (glosujacych) ten cyrk wybrala. A jeszcze wieksze "zasługi" maja ci, co na wybory nie poszli......

Gość gość
Sorry ale mnie krew zalewa jak takie coś czytam do cholery, a Ty myslisz, że szwaby ti takie wspaniałe, wykształcone, kulturalne i obyte społeczeństwo? Toż to taka sama wieś jsk wieś Polska!!! Byłeś w ich landach i wioskach typu Alsfeld czy Bad Hershfild? Widziałeś jak żyją? Tyle lat po wojnie-a oni mieszkaja w stodołach przebudowanych na domy - dosłownie!!! To tylko takie pieprzenie o ich bogactwie, kto jest bogaty ten jest i są to tylko najwieksi kapitalści, reszta to motłoch, który zbiera ochłapy. Cóż pkb, pkb ale co z tego jak wszystko zżerają podatki, które muszą płacić na muzułmańskich nierobów..;) także skończcie z wychwalaniem tych złodziei, bo gdyby nie nakradli i nie narabowali to dziś ich pkb byłoby o wiele niższe. Proste.

Gość gość
Szwaby to mordercy, złodzieje, a dodatku skretyniałe durnie, których emigranci ekonomiczni zrobili w balona xD

Gość gość
Głosujący ten cyrk wybrali? A co mieli wybrac? Do wyboru psychiatryk lub cyrk, i tak cyklicznie raz to raz to, ci sami ludzie w rządzie od 25 lat.

Gość gość
Ciągłe pieprzenie jaka ta Polska zła.. cudze chwalicie, a swego nie znacie, mało tego nie znacie nawet tego co tak chwalicie ;) Europa zachodnia to jeszcze niby bogactwo, ale już wielkie zacofanie. W belijskim sercu Europy na skrzyżowaniach żadne światła niw mają czujników. W środku nocy, mimo że drogi są puste, czekasz co 100m na czerwonym po 2 min albo dłużej! :O W niemczech wiecznie autostrady rozkopane, zawsze, gdy jadę przez niemcy, oni reperują drogi.. natomiast robotników nie widać..Dziwne nie? A jednak nie dla mnie. Skoro wypłaciło się tyle pieniędzy do budżetu unii, żeby objąć polityczne stery (wiadomo kasa=władza, nie merytoryczna wiedza i zasługi=władza) to na coś trzeba je pobrać spowrotem. Szkoda tylko, że nikt nie wie jak bardzo ściemniają te obłudne szwaby ;) A najlepsze jest to, że najwieksze obroty ze środków unijnych ma właśnie deutsche bank ;)

Gość gość
Przemieszczalam się również przez Luksemburg poprzedniego lata, i drogi połatane w środku miasta i budynki odrapane, widoki zapierające dech w piersiach w tym jednym z najbogatszych krajów Europy i świata ;) to już polskie wioski bardzuej dbają o estetykę, ludzie tynkują i malują elewacje zeby to wszystko jakoś wyglądało, dbają o trawniki etc.. Europa zbliża się ku zachodowi ale cywilizacyjnemu.

Gość gość
Tyle się nasłuchałem kiedyś o tych niemieckich autobanach, w końcu miałem "przyjemność" tak jak piszesz roboty co chwila i ograniczenia, szybsza jest u nas Katowice Wrocław mimo tirów. Co mogę powiedzieć że ok to dbają o porządek na zewnątrz, trawniczki pobocza fajne, ale na podwórku każdy Niemiec ma syf, stare lodówki złom śmieci

Gość gość
W Polsce brakuje tylko jednego, zarobków i będzie cudownie. Ludzie chodzą wkurzeni buce bo tyrajacą po 12 godz i ciężko im się uśmiechać