Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna z nadwaga nie wiem czy przedstawic go rodzinie i znajomym

Polecane posty

Gość gość

Troche sie wstydze bo wiem ze mnie wysmieja. Facet wazy ponad 100 kg majac 184. Wszystko ma super wyjatkowe oprocz wlasnie tuszy. Jeszcze kilka lat temu byl szczuply ale teraz majac 32 lata przytyl. Tusza nie bylaby problemem gdyby on cos cwiczyl ale jest bardzo leniwy i nie chce sie za siebie wziac. Na razie zaczymamy sie spotykac wiec nie moge mu kazac schudnac. Jednoczesnie wstydze sie go pokazac znajomym. Czy ktos mial podobny problem. Co mam zrobic?

Gość gość
Zostaw go w spokoju. To masz zrobić. Niech idzie w świat bez Ciebie.

Gość gość
Zostaw go w spokoju!!! Ja wlasnie zakochalam sie w takim musiaczku, i jedyny problem jest ze ja jestem mezatka!! Jak jego wyglad ci przeszkadza, zostaw go dla madrzejszych dxiewczyn:-)

Gość gość
Misiaki są fajne :)

Gość gość
Misiak a grubas to dwie różne rzeczy. A jak sobie wyobrażasz sex z nim? Nie wiem skoro się go wstydzisz to znaczy ze nic nie czujesz to po co z nim chcesz być? Facet też się musi podobać

Gość gość
No właśnie, Misiak a grubas to duża różnica.

Gość gość
I już masz odpowiedź - jest leniwy i nie chce się za siebie wziąć. Znalazł łatwa panienke :D pociupcia a ty go będziesz dalej jak dziecko traktować Układ idealny dla niego :D minimum wysiłku bo samo przychodzi :D życzę Ci rozumu... ale tak od serca. Ocknij się i spójrz na to pod innym kątem. Warto. Usiądź na Godzinę i myśl.

Gość gość
Ja byłam z takim grubasem nie polecam gorącą ,jak schudnie albo zacznie być lubiany kopnie cię w doopie i po tygodniu będzie sie prowadziła z nową

Gość gość
ja prdl, jak można się spotykać z takim obleśnym opasem :o typ jest śmierdzącym leniem a ty za kilka lat zaczniesz zakładać tematy "mój mąż nie pomaga mi przy dziecku i nie sprząta, ale zmienił się dopiero teraz"

Gość gość
Grubasy mają najgorsze charaktery , facet który wygląda jak klucha nie bez powodu jest gruby , po prostu jest niechlujna swinia i ma gdzieś opinie innych , tym samym mają samoocenę wyższą niż nie jeden szczupły i przystojny , ja byłam z dwoma grubymi i powiem ci "nigdy więcej " takich chamow nie znajdziesz nigdy ,biorą na litość a jak nie jesteś już potrzebna będą brali na litość inną ,która może lyknie ich lzawa historyjkę ze pod zwalami tłuszczu kryje się dobre serduszko , goffno prawda mają słaby charakter i wolą manipulować niż schudnac

Gość gość
I masz rację że się wstydzisz go pokazać bo to wieprz bez oglady w jedzeniu , koryto mu na obiad wystaw , ile trzeba żreć zeby się do takiego stanu doprowadzić ? Znalazł sobie naiwną dziewuszke parszywy grubas, on długo z tobą nie pobedzie bo grubi jak znajdą jedną ładną to myślą że każda na nich poleci , weź się za faceta na swoim poziomie i nie rób siary albo każ mu schudnąć , jest gruby bo nie zna słowa samo kontrola co dobrze nie wróży , bo Krak samokontroli prowadzi też do alkoholizmu i zdrad

Gość gość
Kolejna naiwna Marysia ,ktora myśli że jak znajdzie sobie potwora to jej nie zdradzi , zły tok myślenia , właśnie ci spasieni mało atrakcyjni mają większą tendencję do zdrad bo nie mają powodzenia i sobie odbiajaja, skokami w bok , szczęśliwa nie będziesz

Gość gość
Dokładnie i nie słuchaj tych co mówią zostaw go dla normalnej. Albo niech się on zmieni albo zostaw go dla innej grubej.

Gość gość
Mogę sprawić, że będziesz wyglądał imponująco jeśli tego chcesz. Zadzwoń.. 0700

Gość gość
Czekam tylko na posty za parę lat "czemu mój mąż to śmierdzący leniwy grubas, który o własnych siłach nawet nie wstaje z łóżka " tak jak ktoś już wspomniał , bycie grubym i nie zadbanym to charakter i styl życia , byłam z takim i po pewnym czasie mu się nawet myć nie chciało , był podobnej wagi co twój

Gość gość
5:36 masz rację niech go zostawi w spokoju , bo z takiego lenia bez charakteru męża i podpory nie będzie , niech takie grubasy zostaną takim ograniczonym jak ty

Gość gość
Buehehehe kolejna przyglupia debilka ktora ma znajomych za bogow i wyrocznie. A prawda jest taka ze znajomi sraja na ciebie i obrabiaja ci doopsko za plecami. Bo wiekszosc ludzi taka jest. Jeszcze tego przyglupie nie wiesz? To juz wiesz.

Gość gość
7:35 przyglupem to trzeba być zeby kogoś tak wyzywać

Gość gość
Naprawdę aż tak nisko się cenisz ? Ja taka byłam jak byłam młoda i głupia , gdybyś ty by la gruba to by na ciebie nawet nie spojrzał , moja babcia mawiała " jak masz być z byle potworem to niech ci// pa stoi ugorem " (stać ugorem, tak się mówi na nie używane pole na wsi )

Gość gość
Taki przyglup zasluguje na gorsze wyzwiska :D a schudnac jest latwo. Znam takiego ktory wazyl 125 przy 195. Zaczal jezdzic na rowerze po kilka godzin dziennie i w 2 miesiace schudl 30 kg :D

Gość gość
7:46 taaaak łatwo schudnąć to skąd tyle spasionych swin, łatwo schudnąć chyba tym co o siebie dbają a nie latami zapuszczonym grubasom

Gość gość
Czemu grubi jak bania faceci nie chcą grubych kobiet a często się z nich śmieją ? Bo nawet grubas ma swoje bezczelne wymagania w przeciwienstwe do autorki

Gość gość
Pomijając fakt, że jest gruby to jeżeli się to wstydzisz to związek nie ma sensu.

Gość gość
taaaak łatwo schudnąć to skąd tyle spasionych swin, łatwo schudnąć chyba tym co o siebie dbają a nie latami zapuszczonym grubasom to JEST łatwe tylko do tego trzeba mieć charakter. A niestety większość ludzi to leniwe, żarłoczne świnie, które chcą przetrwać od narodzin do uboju przy jak najmniejszym wysiłku

Gość gość
Autorko, wygląd i szczupła sylwetka to nie wszystko, co widać po powyższych wypowiedziach:( już chyba lepiej troszke ociekać tłuszczykiem, niż jadem;) może twój misiek jest fajnym facetem, miłym, inteligentnym, zabawnym- to i rodzince się spodoba. Pozdrawiam

Gość gość
8:32 taaak bo jak grubas to od razu "słodki misiaczek " pewnie sam jesteś tłusty / tłusta , znam wielu ludzi i grubi tak samo bywaja bardzo wredni, ludzie to tepaki, jak spasiony to od razu kochany misio , ta jasne

Gość gość
Napisałam " może jest" jakby ktoś nie potrafił doczytać. Tego, że jest fajnym facetem, to nie można założyć, ale, że spasioną, wredną, tępą świnią już tak?

Gość gość
Ja mam duzego misia i nie oddam go nikomu Cudo nie facet..zadbany,kochajacy ,dobry

Gość gość
Tu autorka Gdyby on mial lekka nadwage to by mi pasowalo ale on ma strasznie duzy brzuch. Nie uprawialam z nim jeszcze seksu no dopiero sie poznalismy. On jest przystojny tylko zapuscil sie z tym brzuchem. Chyba bede z nim ale do lozka nie pojde dopoki 10 kg nie zrzuci. Jak zrzuci to dopiero.

Gość gość
Matko jestem w szoku jakie z Was pustaki :/ jak poznałam męża był szczuplutki. Potem przytył do 125 kg. Teraz ma 110 kg a kocham to tak samo jak miał 75. Same na pewno jesteście idealne 90/60/90. Skóra autorko jego wygląd Ci przeszkadza ziaraw to w spokoju. Szkoda faceta dla Ciebie skoro doceniasz tylko wygląd. Jeśli Ci zależy to proponuje aktywne spędzanie czasu spacery rowery itp. Skoro się go teraz wstydzisz to nic dobrego z tego nie będzie.