Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna z nadwaga nie wiem czy przedstawic go rodzinie i znajomym

Polecane posty

Nie ma co się przymuszać, jeśli ktoś ma się za własnego chłopa wstydzić.

Gość gość
My nie jesteśmy pustakami tylko ty jesteś brzydka i musisz się męczyć z grubasem , ja bym się tak w życiu nie zapiscila mimo że mam tendencję do nadwagi ogromną , jak ktoś jest tłusty jak bania to znaczy że nie ma charakteru i tyle

Gość gość
W krajach azjatyckich grubasa by nawet nie wzięli do pracy bo Azjaci mają fioła na punkcie zdrowia i zdrowego żywienia , najlepiej to zapuszczonego grubasa żałować że biedny , to nie jest choroba ze ktoś żre na umor

Gość gość
Wstydzic :D jakim pustakiem trzeba byc zeby sie przejmowac tym co pomysla inni :o

Gość gość
Grubi powinni płacić podatki od zabierania większości przestrzeni życiowej

Gość gość
Dzieci od przedszkola powinny mieć wykłady o żywieniu a nie chodzi taki rozlazly slimor, NA WLASNE ZYCZENIE bo nikt nikomu do ust nie ładuje , znam ludzi z chorobami chormonalnymi którzy mimo wszystko o siebie dbają

Gość gość
Mam nadzieje, że to prowo. Ale jesli jednak to prawda to daj facetowi spokój i znajdz sobie pustaka takiego jak ty.

Gość gość
12:02 putakiem to trzeba być zeby się tak zapuscic, wśród ludzi inteligentnych nie ma otyłych , otyle sa najczęściej niskie warstwy społeczne nie znające zasad odzywania, ale już widzę te brygady grubych którzy każdego ZDROWEGO SZCZUPLEGO człowieka nazwa "pustakiem"

Cóż, za podwójne standardy. Gdyby to mężczyzna napisał o kobiecie żywcem by go rozszarpano. 00 Nie ma co być z osobą, którejmasz się wstydzić. Powiedz mu expressis verbis, że jest interesujący, ale wizualnie nieakceptowalny i wolisz luźną, koleżeńską znajomość póki nie schudnie. Ciekaw jestem jego reakcji. 00 Osobiście, w tej sytuacji, bym schudł, wyruchał i nadal kopem w dupę kobiecie prędkości drugiej kosmicznej.

Gość gość
sam jestem za gruba, spokojnie powinnam zrzucić 10 kg i to prawda , ze nadwaga jest głownie z lenistwa (pomijam przypadki choroby) i to takiego mentalnego, ja sie zaniedbałam pod koniec nieudanego związku, było tak fatalnie że straciłam ochotę na cokolwiek, dbanie o siebie, aktywność, na to żeby wyglądać, zaczęłam zyć z dnia na dzien, byle jak, byle do weekendu. I sadze ze ten facet tez jnie jest wysublimowanym smakoszem i znawcą kuchni, tylko po prostu zdziadział i to nie tylko na polu urodowym, pewnie tak samo byle jak jest w innych kwestiach A poza tym i tak trzeba pamietac ze taka nadwaga to powazne obciążenie zdrowotne pod kazdym względem, więc te panie, które się hwala swoimi wielkimi słodkimi miskami niech pomyslą o tym , żeby ich miśki nie zrobiły ich wdowami w kwiecie wieku

Gość gość
Te wasze "miski " mają żyły zapchane tłuszczem , ciekawe co pierwsze , cukrzyca ? Choroby serca ? A może nowotwór ?

Gość gość
A jakie dumne że mają otyłych facetów , pewnie będą też dumne przy wyborze trumny wkrótce , zamiast ganiac dbać o zdrowie faceta to dumne z "Miskow "

Gość gość
Potem przytył do 125 kg. Teraz ma 110 kg a kocham to tak samo jak miał 75. ale nie kochasz go na tyle żeby pomóc mu zadbać o zdrowie, zebyście mogli jak najdłuzej w dobrym stanie się cieszyć swoją obecnością? Bo akceptacja jest fajna, ale przy tylu kilogramach to twój maż si po prostu skutecznie zabija a ty mu w tym pomagasz

Gość gość
Jak ktoś kocha to nie robi z męża wieprza, bo to tak jakby taka kobieta sama pomagala popełnić samobójstwo facetowi , jak się kocha to się dba , razem biega zdrowo je

Gość gość
Nie koniecznie nadwaga to wina żony- u mojego męża w pracy mężczyźni w pracy kupują śmieciowe żarcie.

Gość gość
14:21 ale ty jako jego żona jak najbardziej masz na niego wpływ , swoją drogą bardzo źle jeśli facet sugeruje się zadaniem kolegów , on sam ma wiedzieć że zdrowie i życie jest ważne

Gość gość
14:44 ja nie pisze o swoim mężu bo mój jest szczupły i śmieje się z tych co jedzą śmiecie.

Gość gość
14:55 i bardzo dobrze , że nie jesteś jedną z tych co trzyma w domu hipopotama i jeszcze jest dumna że umiera na jej oczach , z nadwagą nie da się długo żyć , ojciec miał nadwagę tylko parę lat i z okazu zdrowia cukrzyk i wszystkie choroby , matka to samo