Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę zaraz spać bo na 15 do tej pracy kupę problemów i strach depresja

Polecane posty

Gość gość

Ale trzeba zarobić przetrzymać i mam spokój od matki , mówi ze po alkoholu widziała wariata i nie wie jak tak można po alkoholu to jej powiedziałem ze śpiewała i lala wodę w wiadrze na ojca i spiewala po koscielsku wzywając cała rodzinę to co teraz się rzuci na mnie jak ja chlastne to zobaczy chociaż teraz ciężko w rodzinie

Gość gość
Obojętnie co napisałeś, idź spać :)

Gość gość
Do 15tej masz jeszcze kupę czasu, za wcześnie idziesz spać.

Gość gość
Posiedzę tu trochę

Gość gość
Siedź ja też jeszcze siedzę

Gość gość
Nie wiadomo jak by było bez tego ojciec tez tydzień czasu nie chciał przetrzymać tylko chuj wie co , boje się jej trochę z drugiej strony to stara juz kaleką chyba i tez swir po alkoholu j***c depresja tez moja nie fajna i życie problemy eh

Gość gość
Co to za robote masz?

Gość gość
Sortuje paczki tzn z*********m zbieram jeżdżę paleta ale boję się o życie swoje i innych dla tego chce odejść po miesiącu kupie buty solace z jeden mandat przez matkę , bluzę i będę robić prawko pomału chciałbym dojść do siebie bo mam ddb poważne eh dysmorfofobie boje się o życie swoje i innych poważnie do kwietnia tam pracuje

Gość gość
A jak pogodzisz ten strach o zycie z prowadzeniem samochodu?

Gość gość
Nie wiem tam może będzie lepiej ale ja słaby wzrok i chora głową i dysmorfofobia to straszna głową to masakra ale uważam że to by było łatwiejsze chociaż nie znam się na samochodach tak coś by się popsuło ale łatwiej zawieźć coś z celu do celu niż to robić

Gość gość
Na mechanice samochodowej nie musisz się znać, od tego są fachowcy. Jesli jeżdżenie nie będzie ci sprawiac problemu i opanujesz teorie na testy, to rób prawko. Zawsze przydatne, nawet jak nie masz swojego auta.

Gość gość
A pamiętasz co pisałam wczoraj, że to w twojej głowie masz negatywnie wypatrzony swój własny obraz. I to to jest prawda, wyolbrzymiasz problem którego tu nikt nie zauważył, a kafe sam wiesz bywa do bólu wredne, a mimo to zostałes spokojnie potraktowany. Pomysl nad tym, że gdyby było tak źle jak sam o sobie myślisz, to by cię tu zlinczowano.

Gość gość
Mam strasznie zniszczona głowę i dysmorfofobie która mnie niszczy teraz zastanawiam się nad twarzą swoją eh miejsza bo inaczej ze skrócony mi bokami ale miejsza ddb depresja nie pozwolą mi może zostać kierowca , jeżeli chodzi o problemy to mam poważne grozi mi bezdomnośc , długi , więzienie i wgl masakra i tyle no to straszne i tyle jak wyglądam depresja samotność i to co dostałem

Gość gość
Pamiętaj zawsze masz kafe i możesz chociaz tu oderwać się od swojego życia. Dobrej nocy.

Gość gość
Tutaj tez mnie ludzie zlewają czasem ktoś odpisze , jestem samotny nudny brzydki kaleczny obrzydliwy eh leżę może zaraz usne bo co tu robić